Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

Το λιγότερο γνωστό πρόσωπο της «ελληνικής» Αριστεράς


Τέτοια εποχή πριν 66 χρόνια, στις 27 Φεβρουαρίου 1948, η κυβέρνηση της Αθήνας κατηγόρησε τους ανθέλληνες συμμορίτες κομμουνιστές στην Ειδική Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Βαλκάνια (UNSCOB) ότι μετέφερε παιδιά έξω από τα σύνορα της χώρας με σκοπό να τα «αφελληνίσει» και μετακίνησε και η ίδια παιδιά για να τα «σώσει» από τους κομμουνιστές (ΟΗΕ Α/574:18-20, Baerentzen 1992). Ουσιαστικά απήχθησαν από τη θαλπωρή του σπιτιού τους και διά απάνθρωπης βίας 28.010 Ελληνόπουλα, τα οποία οδηγήθηκαν σε Κομμουνιστικά κράτη. Από αυτά τα 28.010 παιδιά, τα 1000 πέθαναν στον δρόμο, ενώ πολλά αγόρια και κορίτσια 15 και 16 χρονών, που «κρίθηκαν κατάλληλα για μάχιμη δράση», επιστρατεύτηκαν βίαια και με…δημοκρατικές διαδικασίες, εντάχθηκαν κατευθείαν στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος εξαναγκαζόμενα από τα συμμορίτικα κτήνη και σκοτώθηκαν επειδή κάποιοι ανθρωπόμορφοι προδότες επιθυμούσαν να τα θυσιάσουν για χάρη της μητέρας Μόσχας.
Ο Γεώργιος Μανούκας, που ήταν υπεύθυνος για.....
την παραλαβή τους, αφηγείται: «Ημέρα με την ημέρα περίμενα αεροπλάνα να μου φέρουν «φορτίο». Με είχαν διορίσει εκφορτωτή. Ξεφόρτωνα παιδάκια που είχαν αρπάξει «λάφυρα» απ' τη Ρούμελη και Θεσσαλία, απ' την Καρδίτσα και το Καρπενήσι Μόλις άνοιγε η πόρτα του αεροπλάνου ξεμυτούσε από ένα-ένα «καβουράκι». Έτσι είχαν καταντήσει απ' τις ταλαιπωρίες του δρόμου, κι απ' την «ειδική» περιποίηση που έτυχαν στην Αλβανία, ώστε δεν μπορούσε κανένα να κατέβη χωρίς βοήθεια τη σκαλίτσα του αεροπλάνου. Είχα βοηθό στο ξεφόρτωμα ένα Ρώσο ταγματάρχη.»
Αυτές οι άκρως ανατριχιαστικές και εξοργιστικές πτυχές της Ελληνικής Ιστορίας δεν διδάσκονται συστηματικά με καμία υπουργική εγκύκλιο στα σύγχρονα Ελληνόπουλα και κανένας μαθητής ή πολίτης δεν πληροφορήθηκε για αυτό το απάνθρωπο έγκλημα παρά μόνον από τους παππούδες του και από στόμα σε στόμα. Κανένας γελοίος θιασώτης του δημοκρατικού τόξου δεν κόπτεται για τη μνήμη αυτών των παιδικών αθώων ψυχών που σκοτώθηκαν ή αφελληνίστηκαν στον ταλμουδικό βωμό του Κομμουνισμού. Κανένας ευαίσθητος και ανθρωπιστής κουλτουριάρης είτε της αριστεράς ή της ψοφοδεξιάς που χτυπιέται όλη μέρα στα τηλεπαράθυρα για τα δικαιώματα των…Τούρκων και των Σκοπιανών, δεν πρόκειται να αφιερώσει ούτε δευτερόλεπτο για μια αναφορά σε αυτά τα αδικοχαμένα Ελληνόπουλα των οποίων η ιστορία στοιχειώνει μόνο εμάς, τους Εθνικιστές.
Τα εγκληματικά μυαλά με τα άρρωστα ήθη που υπήρξαν οι υποκινητές και δράστες στυγνών εγκλημάτων κατά της φυλής με το πρόσχημα μιας κομμουνιστικής αντίστασης δεν έχουν απολογηθεί στον Ελληνισμό ακόμη. Αντιθέτως, οι θρασύτατοι υπερασπιστές τους δεν είναι άλλοι από τα γνωστά σκουπίδια της πολιτικής που μας τηλεδικάζουν καθημερινά χωρίς αντίλογο. Ο αντίλογος όμως θα έρθει μια και καλή, και οι νεκροί και αγέννητοι αυτής της Πατρίδας θα είναι οι μόνοι δικαστές.

1 σχόλιο:

  1. Αληθιες....να λεγονται....η αδελφη μου ειταναι ...δεν..16 χρονων ετρεμε τα ποντικια...αλλα παραληλα ειταναι και ...εχτρος του λαου...γιαυτο επιστρατευτηκια απο ...τον ..ηρωικο...Δ.σ.ε.?..να σωσει των αγωνα ..απο την lusna αλβανιας ...παιδομαζομα?..και ....στο πρωτο μπαμ στο βιτσι....σε καποιο ρυακι μπαμ και κατω...και μονο....16 χρονων .δυστιχως ως. Εχτρος του λαου ...δεν εσωσε τον αγωνα....εγω...μικρος...τοτε τωρα...αστα...πολωνια...συγνωμη για τα ορθ.λαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών