Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα" στη Νέα Δημοκρατία...Ταμήλος για Τζαμτζή: "Αυτός να κυνηγήσει;!.. Μα δεν μπορεί ούτε να τρέξει από το βάρος"

Πιστοποιήθηκε για άλλη μια φορά οι "άριστες σχέσεις" και  "αλληλεγγύη" που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΝΔ το τελευταίο χρονικό ελέω... δημοσκοπήσεων, εκλογικής συντριβής κτλ..

Ο βουλευτής των Τρικάλων Μ. Ταμήλος σχολιάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει το γνωστό υβριστή της Χρυσής Αυγής και συνάδελφό του Ι. Τζαμτζή να κρατά ένα.. λαγό είπε τα εξής:

«Ο Μιχάλης Ταμήλος μόλις είδε τη φωτογραφία σε ένα κυνηγετικό περιοδικό του συναδέλφου του κ. Δάνη Τζαμτζή που κρατούσε έναν... λαγό εξανέστη: «Αυτή η φωτογραφία του Τζαμτζή δεν είναι πρόσφατη. Τον δείχνει τουλάχιστον .....
20 κιλά πιο αδύνατο. Ενώ σήμερα είναι χοντρός. Με τέτοια κοιλιά πώς αλήθεια μπορεί να κυνηγήσει; Ούτε να περπατήσει μπορεί...» αναφώνησε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ».
 «Αποκάλυψε μάλιστα ότι ήθελε να γίνει και αυτός κάποτε κυνηγός, αλλά δεν έγινε «επειδή βαριόμουν, ρε αδελφέ, το τρέξιμο. Πού να τρέχεις για έναν λαγό; Ασε που μπορείς να φας και καμιά αδέσποτη από συνάδελφό σου, κυνηγό ή... βουλευτή. Ετσι αποφάσισα ναι μεν να κυνηγώ αντί όμως λαγούς, μόνον ψήφους. Γλιτώνεις και από τα σκάγια...».
"ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ'

Υ.Γ.
Αμφιβάλλουμε κατά πόσο είναι ικανός στο... τρέξιμο ο Τζαμτζής καθώς όπου τον πετυχαίνουν πολίτες ξεκινά το... κυνηγητό και δεν σταματά να τρέχει!

Υ.Γ.2
Την 26η Μαΐου αναμένουμε και οι δύο να γίνουν.... λαγοί και να εξαφανιστούν από προσώπου Γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών