Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

Θράσος Αρούλη: «Θα πηγαίνω Μύκονο ό,τι και να γίνει»!

Η συμμετοχή του Άρη Σπηλιωτόπουλου για αρκετά χρόνια σ΄ένα κόμμα εξουσίας, όπως είναι η ΝΔ, τον έχει αποθρασύνει σε τέτοιο σημείο ώστε οι δηλώσεις του να προκαλούν την Λαϊκή κατακραυγή.

Αναφερόμενος στις επικρίσεις που δέχεται για τον χλιδάτο τρόπο ζωής του και το πού πάει στις διακοπές του είπε τα εξής:

«Δεν αφήνουμε την υποκρισία; Προφανώς στις διακοπές κάνω...
όπως κάνουν όλοι, αφήνω την Αθήνα. Από εκεί και έπειτα, το αν εγώ αγαπώ την Αθήνα, το έχω επιλέξει με τον τρόπο ζωής μου. Με το ότι επέλεξα να μένω στην Αθήνα και να είμαι κάθε μέρα στην Αθήνα. Γιατί όσοι ασκούν κριτική, είναι όλοι όσοι έχουν επιλέξει την καλή ζωή των βορείων προαστίων και το πράσινο ή όσοι ζουν στα νότια, στη θάλασσα. Εγώ δεν εγκατέλειψα ούτε μία μέρα την Αθήνα. Από τότε που ήρθα στην Αθήνα, στα 17 μου, έως και τώρα, μένω στην Αθήνα και δεν την απάτησα ποτέ.

Μένω συνεπής σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και στην Αθήνα. Αλλά δεν μπορώ να πουλάω και παραμύθια. Δεν μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, δεν θα πάω εκεί όπου η σχέση μου μπορεί να έχει σπίτι. Προφανώς θα πάω στο σπίτι της κοπέλας μου, της συντρόφου μου. Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς θέλετε να πάω. Θα πάω σε άλλο νησί, για να πληρώνω ξενοδοχείο; Όσοι λένε λοιπόν ότι πάω συνεχώς στη Μύκονο, ας έρθουν να μου πληρώσουν και το ξενοδοχείο και όλα».

Το θράσος του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ για τον Δήμο της Αθήνας είναι πραγματικά απύθμενο, δείχνοντας έναν τύπο ο οποίος έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνική πραγματικότητα. Ας αφήσουμε τα γενικόλογα και τις αοριστολογίες για το πώς έχει επιλέξει τον τρόπο ζωής του, ότι δεν απάτησε (…) ποτέ την Αθήνα και στο αν πουλάει παραμύθια.
Αποτελεί, όμως, πρόκληση για έναν πολιτικό, ο οποίος από το 2000 βρίσκεται ανελλιπώς στο Κοινοβούλιο και παίρνει αρκετές χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, «να πουλάει πνεύμα» και να λέει, ότι πάει στη Μύκονο γιατί αν πάει σε άλλο νησί θα πρέπει να πληρώνει ξενοδοχείο!  Όταν, μάλιστα, επιτίθεται σε όσους του λένε για το πώς περνάει στις διακοπές του και τους καλεί του πληρώσουν τα έξοδα αυτό αποτελεί ξεκάθαρη πολιτική και προσωπική «γυφτιά».

Οι επικρίσεις που δέχεται ο κακομαθημένος Αρούλης είναι για την lifestyle εικόνα που δείχνει προς τα έξω και όχι για το ότι πάει συγκεκριμένα στην Μύκονο. Όταν ο μηνιαίος μισθός του ξεπερνά κατά πολύ την ετήσια σύνταξη αρκετών χιλιάδων συμπατριωτών μας αποτελεί πραγματική ντροπή να παριστάνει τον έχοντα οικονομική αδυναμία να πληρώνει ξενοδοχείο για τις διακοπές του. Και όμως, αυτός ο «τζαμπατζής» και θεωρητικός της «κούτρας», έχει την αναίδεια να ζητάει την ψήφο των δημοτών μιας Πόλης με τεράστια προβλήματα, στην οποία ένα πολύ μεγάλο μέρος των κατοίκων της είναι άνεργο και βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Να είναι σίγουρος ο… πάμφτωχος Αρούλης ότι μετά την 18η Μαΐου θα έχει άπλετο χρόνο να πάει στη Μύκονο. Μόνο που δεν θα χρειάζεται να κάνει ηλιοθεραπεία, μετά τα μακροβούτια του, καθώς θα έχει «μαυριστεί» δεόντως στις κάλπες…       

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Ας έχει υπόψη του ο ευρισκόμενος «στην κοσμάρα του» Αρούλης ότι δεν πάνε «όλοι διακοπές» γιατί απλούστατα τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δεν τους επιτρέπουν, πλέον, τέτοιου είδους πολυτέλειες. 

3 σχόλια:

  1. Όχι αγόρι μου να πάς στην Μύκονο, δεν είπε κανείς να μην πάς, άλλωστε και σπίτι να μην είχε εκεί η ''σύντροφος'' σου πάλι εκεί θα πήγαινες. Με 7-8.000 ευρώ το μήνα που παίρνεις μπορείς να πληρώσεις μια δεκαπενθήμερη διαμονή εκεί. Απλά είσαι εκτός πραγματικότητος, γιατί δεν γνωρίζεις ότι πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας δεν μπορούν ούτε 5-6 μέρες να φύγουν τον Αύγουστο ακόμα και αν διαθέτουν σπίτια σε χωριά ή νησιά γιατί με το χαράτσι, τους αυξημένους φόρους, τις απολύσεις, και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων τις οποίες ψήφισες με τα αισχρά και παράνομα μνημόνια σας δεν περισσεύουν ούτε 150 ευρώ. Διότι αναλογίσου πως όταν επιστρέψουν αυτοί οι άνθρωποι από κάποιες διακοπές έχοντας χαλάσει όλα τους τα χρήματα πώς θα αγοράσουν τα σχολικά των παιδιών τους πλουσιόπαιδο μου; πώς θα πληρωθούν οι εγγραφές σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών; πως θα πάνε φροντιστήριο ελληνικών όσα παιδιά είναι στην 3η Λυκείου; πώς θα πληρωθούν τα χειμωνιάτικα ρούχα που θα έχουν χαλάσει τα περσινά ή δεν θα τους κάνουν γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά; Αλλά που να τα σκεφτείς εσύ αυτά ρε φλούφλη; Είχες ποτέ σου εσύ τέτοια προβλήματα; αντιμετώπισες εσύ ποτέ ανεργία και φτώχεια; στάθηκες ποτέ σου εσύ σε ουρά κάποιας υπηρεσίας; περίμενες ποτέ λεωφορείο εσύ στις 3 η ώρα το μεσημέρι Ιούλιο με 39 βαθμούς ζέστη; Είχες ποτέ σου αγωνία για το αν θα σε διώξουν από την δουλειά σου; Αντιμετώπισες ποτέ σου κάποιο παράλογο και στριμμένο αφεντικό; Γύρισες ποτέ σου από την δουλειά σου με σπασμένα νεύρα; Από πού και ως που θα καταλάβεις τα προβλήματα του φτωχού εσύ ρε απίθανε τύπε; Και θές και ψήφο να γίνεις και δήμαρχος; Μαύρο και μόνο μαύρο σου αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα βρε αδερφέ, καλή δύναμη και υπομονή... τα ζώ και τα αντιλαμβάνομαι και εγώ.

      Διαγραφή
  2. Όσο θα έχεις λεφτάκια Αρούλη θα πηγαίνεις στην Μύκονο, μετά θα αρκεστείς μόνο σε τσάρκες στην Συγγρού...
    Στα γραφεία σας εννοώ μη φανταστείς τίποτε άλλο... χοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών