Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

Διαλύεται ο συνδυασμός του Σπηλιωτόπουλου.... Αποχωρήσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα συνθέτουν το σκηνικό αποσύνθεσης του συνδυασμού της ψοφοδεξίας στο Δήμο της Αθήνας.

Μπορεί οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν τον υποψήφιο της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο σε θέση που να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο της Αθήνας, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Εκτός λοιπόν από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις στις οποίες ο Αρούλης εμφανίζει μονοψήφια ποσοστά, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του αρχίζουν σιγά, σιγά να λακίζουν λόγω της επερχόμενης εκλογικής συντριβής.

Εσχάτως το πιο τρανταχτό όνομα του συνδυασμού του Σπηλιωτόπουλου, ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης (που παλαιότερα ο Σαμαράς ήθελε να τοποθετήσει επικεφαλή του συνδυασμού) με αφορμή μια...
απόκλιση στις θέσεις για τον πολιτισμό;!;! αποφάσισε τελικώς ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στις εκλογές!
Φυσικά η αιτία είναι ότι δεν θέλει να συνδεθεί το όνομά του με μια εκλογική αποτυχία του κυβερνώντος κόμματος καθώς η ΝΔ πιθανότατα δεν θα εκλέξει παραπάνω από 4 δημοτικούς συμβούλους.

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και τα πισώπλατα μαχαιρώματα "συμβούλου" του Άρη για συνεργάτες του... υποψηφίου Δημάρχου(είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα..)

Διαβάζουμε σε φιλονεοδημοκρατική ιστοσελίδα (kalpes14.gr)

Επίσης, άλλος ένας συνεργάτης του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο προερχόμενος από το «ντορικό» στρατόπεδο Χρήστος Τεντόμας, που, εκτός των άλλων λειτουργεί ως σύνδεσμος με τις «γαλάζιες» Τ.Ο. της Α’ Αθήνας, εκφράζει εσχάτως αρνητικές απόψεις για το modus operandi ορισμένων διαχρονικών συνεργατών του υποψήφιου δημάρχου.

Υ.Γ.
Ο πραγματικός λόγος της μουρμούρας, της γκρίνιας και τη διάλυσης της ΝΔ στην Αθήνα έχει όνομα και ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης.

Υ.Γ.2
Χθες ο Αρούλης με συνοδεία 2 γυναικείες παρουσίες έτρωγε σε μαγαζί του κέντρου της Αθήνας μπριζόλες σεβόμενος φυσικά το... θρησκευτικό συναίσθημα και τη νηστεία των ημερών.
"Πατρις - Θρησκεία - Οικογένεια" το σύνθημα κάποτε της ΝΔ αλλά ο Αρούλης δεν έχει...ΤΙΠΟΤΑ από τρία....(όσα και θα πάρει στις εκλογές..;!)

1 σχόλιο:

  1. Με σελοτέιπ κρατάνε την νουδού και το πασόκ... μη πω και τον σύριζα.
    Ένα φού να τους κάνουμε στις κάλπες και πέσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών