Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2014

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ: Προτρέπουν σε τρομοκράτηση Επιχειρηματιών


 Στο Ανθελληνικό προτεκτοράτο του Σαμαρά - Δένδια, πάσης φύσεως τρομοκρατικοί μηχανισμοί δρουν ανενόχλητα με πλήρη κάλυψη.  

Σε ντελίριο πανικού με την σαρωτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και παταγώδη αποτυχία να τρομοκρατήσουν τον απλό κόσμο (κατά μέγα Ανδρός Πρετεντέρη. ο «Λαουτζίκος») δοκιμάζουν κάθε βρώμικο τρόπο για να διασπείρουν τον τρόμο μέσω απειλών, μπας και «ψαρώσει» κάποιος Έλληνα πατριώτης και δεν πάει στις εκδηλώσεις της Χρύσης Αυγής.

Πετάνε απειλητικά έντυπα μπροστά σε...... ξενοδοχεία και απειλούν έμμεσα και άμεσα (εκτός των πολιτών που θέλουν να παραβρεθούν) και όποιον επιχειρηματία ο οποίος θέλει να παραχωρήσει τον χώρο του για ΝΟΜΙΜΗ εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Μια ακόμα ανθελληνική παρακρατική σελίδα (παρακλάδι του γνωστού Indymedia των αριστεριστών τρομοκρατών - δολοφόνων) προσπαθεί τρομοκρατήσει το Ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του  ΗΛΙΑΣ ΚΑΔΙΔΙΑΡΗ για το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΑΘΗΝΑ» σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλη μας.

Ανοικτά προτρέπουν (εμμέσως πλην σαφώς)  σε τρομοκράτηση όχι μόνο του συγκεκριμένου Ξενοδοχείου αλλά και όσων «τολμούν» να δώσουν βήμα στην Χρυσή Αυγή.  Όλα αυτά τα ανθελληνικά-παρακρατικά στοιχεία προτρέπουν σε κάθε είδους  έκνομη ή εγκληματική ενέργεια χωρίς την παραμικρή ενόχληση από το κράτος, προφανώς γιατί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Οποίος μιλάει για Έθνος και πατρίδα πρέπει να φιμώνεται με κάθε «τρόπο».

Στο Ανθελληνικό (πάρα)κράτος των Δένδια-Σαμαρά και λοιπών παρατρεχάμενων, οι παράνομοι Αλλοδαποί κάνουν ανενόχλητοι ανοικτές συγκεντρώσεις με πανό που απειλούν ανοικτά... 


ΤΟ "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΛΑΠΑ;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟΥ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ Ή ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ;

Όσο για τον Βρώμικο ρόλο των αριστερίστικων σελίδων στο Διαδίκτυο με τον μανδύα του ψευτο-προοδευτισμού (που στην ουσία είναι καθαρά παρακρατικές και Ανθελληνικές), δείτε ένα μικρό δείγμα...

          
«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τα σκόπια για τους «προδευτικους»

 «Ισταμπούλ»  η  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  για τους «προδευτικους»

  
   ΠΡΟΒΛΗΜΑ για τους «προδευτικους» και ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ...


 Καθαρό ΜΙΣΟΣ από τoυς «προοδευτικούς» μέχρι και για την Ηρωίδα Ελληνίδα δασκάλα ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ που έδωσε τα πάντα για τον Ελληνισμό στην Θράκη μας όταν κάποιοι την παραδίδουν στους τούρκους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα προδοσίας από το ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε αφίσες με τον Mr. Alexis στα τούρκικα! 


Πήξαμε στο Διαδίκτυο από τον πολύ « προοδευτισμός»,δεν θα πάρουμε άλλο. 

Αυτή η «Ελλάδα» των Σαμαρο - Βενιζέλων δεν μας κάνει...

Θα προτιμήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το ποτάμι δεν έχει γυρισμό ότι και αν κάνουν, όσο γρηγορότερα το καταλάβουν και αφήσουν την Ελλάδα στους Έλληνες, τόσο καλύτερα για όλους μας...


1 σχόλιο:

  1. Αφού αγαπητέ έχει τιγκάρει μέχρι πάνω η πολιτική, οικονομική και δημοσιογραφική πιάτσα απο ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!
    Είναι απλό. Λιγούρια εξαγορασμένα, που είτε λόγω συμπλεγματικού μίσους προς τον τόπο που τους γέννησε, είτε γιατί είναι καλές μαϊμούδες και δεν βάζουν το νιονιό να λειτουργήσει, είτε γιατί είναι πράγματι ξένοι και το αποκρύπτουν (τούρκοι, εβραίοι ή άλλες εθνικότητες)
    επιτίθενται εναντίων του Έθνους των Ελλήνων με μίσος και μισαλοδοξία.
    Πιάσανε όλα τα πόστα, και αποκοιμήσανε σιγά σιγά τον κόσμο ρίχνοντας του ψίχουλα που μετά τα πήραν πίσω εις διπλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών