Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

Ακόμα δεν ξεκίνησε το «ποτάμι» και έπεσε στο βόθρο…


Ακόμα δεν ξεκίνησε το «ποτάμι» και έπεσε στο βόθρο…

Είχε χθες την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του νέου αποκόμματος της αριστεράς, ο γνωστός καθεστωτικός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης. Στην συνέντευξη τύπου αποδείχτηκαν άνευ ουδεμίας αμφιβολίας όλα αυτά που έλεγαν όσοι γέλαγαν με το εγχείρημα του εν λόγω σημιτικού δημοσιογράφου.
Δεν παρουσιάστηκε καμία απολύτως θέση. Ο Θεοδωράκης προσπάθησε να εξελίξει τον Καρατζαφέρη και το τηλεκόμμα, περνώντας σε ένα κόμμα που θα αφορά μονάχα όσους αρέσκονταν στις γραφικές εκπομπές του Θεοδωράκη, όπου παρέλαυναν από τραβεστί, έως λεσβίες και τούμπαλιν. Το κόμμα αυτοπροσδιορίστηκε ως....
αριστερόδεξιό, προκαλώντας γέλια ακόμα και στον Καμμένο, ενώ ο προσανατολισμός του όσον αφορά τα προβλήματα του κοσμάκη έληξε με την παραδοχή του Θεοδωράκη ότι «δεν μπορεί να αλλάξει την χώρα ή να λύσει προβλήματα», αλλά θα περιοριστεί σε «συζητήσεις».
Εμμέσως πλην σαφώς απεκάλυψε και τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσει στην πολιτική σκηνή του τόπου, αν βρεθούν αρκετοί ανόητοι ή δόλιοι ώστε να στηρίξουν αυτό το συνονθύλευμα. Θα προσπαθήσει να προβεί σε συνεργασίες, μετατρέποντας τις ψήφους των Ελλήνων σε δεκανίκι της επόμενης συγκυβέρνησης του Μνημονίου. Κοινώς όποιος ψηφίσει Θεοδωράκη, ψηφίζει μνημόνιο και Νέα Δημοκρατία.
Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που ένα μελλοντικό δεκανίκι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζεται τόσο απροκάλυπτα ως δεκανίκι. Το σύστημα, μάλιστα, χάρηκε τόσο πολύ που όλες οι ιστοσελίδες των μεγάλων «μέσων» είχαν ζωντανή σύνδεση με το γεγονός. Το καλό της όλης υποθέσεως είναι ότι από σήμερα γελάει όλος ο κόσμος. Το κακό είναι ότι αναμένεται το «συγκρότημα» και η φυλλάδα του «εργολάβου» να στηρίξουν με πλαστές δημοσκοπήσεις και στημένες ειδήσεις αυτό το απόκομμα. 

1 σχόλιο:

  1. Για κάτσε να δούμε, γράφει το πρώτο ψέμα ότι πιάνει ένα 5% απο τις δημοσκοπήσεις, αν ισχύει αυτό ο πολιτικός και δημοσιογραφικός φελλός που λέγεται Θωδωράκης θα κόψει ποσοστά μόνο απο το σκληρό πασόκ και περισσότερο απο τσύριζα.
    Η ΧΑ δεν έχει απολύτως τίποτε να φοβηθεί απο τον γελωτοποιό Θωδωράκη (όπως πολύ εύστοχα τον μιμήθηκε ο τεράστιος Μητσικώστας).
    Ότι κόψει απο τα λέσια της πασοκοαριστεράς θα είναι, άρα μικραίνει η διαφορά μας με τον σύριζα εάν είμαστε δεύτεροι, ή μεγαλώνει εάν απο ότι φαίνεται, είμαστε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών