Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

Ωμή παραδοχή Βενιζέλου: "Οι δημοσκοπήσεις λένε ψέματα... Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει"


Ο Βενιζέλος διαψεύδει τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής εντέλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Μια συνέντευξη Τύπου - κόλαφο για τον ίδιο παραχώρησε σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, θέλοντας να δικαιολογήσει την τραγική του διπλωματική αστοχία, αφού νομιμοποίησε την προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας που στηρίζεται από τους αμερικανούς. Το γεγονός βέβαια ότι η δοτή κυβέρνηση στελεχώνεται από νεοναζιστές ουδόλως ενόχλησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από την στιγμή που η νέα κυβέρνηση εξυπηρετεί άριστα τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.
Στο πλαίσιο της συνέντευξης όμως ο Βενιζέλος προχώρησε σε δύο οδυνηρές γι΄ αυτόν παραδοχές.
1) Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε πως......
οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι πέρα ως πέρα χαλκευμένες, καθώς στις πραγματικές δημοσκοπήσεις  που ο ίδιος γνωρίζει καλά η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς!
2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δώσει σαφείς εντολές για την παράνομη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ του Μέγκα ο Βενιζέλος δήλωσε: "Πρέπει να προσέξουμε τα ακροδεξιά στοιχεία στην Ελλάδα, καθώς όταν στις δημοσκοπήσεις η ακροδεξιά εμφανίζει άνοδο, αυτό μας καθιστά υπόλογους στην Ευρωπαϊκή Ένωση"!
Τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν…

3 σχόλια:

  1. http://redskywarning.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω πόσο υπόλογος θα είσαι στα αφεντικά σου ''στας Βρυξέλας'' και ''Εν Βερολίνοις" πάντως στα μάτια μας Κε Τούρκογλου είσαι υπεύθυνος για 3 μνημόνια, 2 δανειακές συμβάσεις με ληστρικά επιτόκια, ένα νόμο - έκτρωμα, αυτόν τον ''περί ευθύνης υπουργών'', ένα μόνιμο, φόρο - χαράτσι στα σπίτια μας, σωρεία εφαρμοστικών νόμων οικονομικής εξαθλίωσης του πληθυσμού, ένα κούρεμα χρέους- έγκλημα, 2 τοκογλυφικά μεσοπρόθεσμα δημοσιονομικής προσαρμογής, και τέλος το τραγικότερο από όλα, την υπαγωγή του Ελληνικού δημόσιου χρέους στο αποικιακού τύπου αγγλικό δίκαιο. Για όλα αυτά Κε Τούρκογλου σου αξίζει η χειροτέρα των τιμωριών, αρχής γενομένης από την εκλογική σου συντριβή όσο και του φρικτού ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγήσαι.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βενι-γέλιος....
    Κατά πού πέφτει, ρε χοντροβούβαλε, το Δαφνί, μάθε το γρήγορα και σπεύσε ταχέως, γιατί εδώ στην Ελλάδα έτσι και γίνει κανένα.... μπαμ σαν την Ουκρανία, δεν σε σώζουν ούτε ο... Κέρι, ούτε η Κλίντον, ούτε οι απεσταλμένοι μπινέδες του ΟΗΕ, ούτε τα πυρηνικά καταφύγια στο Λος Αλαμος του Τέξας. Και φυσικά, ούτε οι λεφτάδες φίλοι σου με τις κόκκινες ποδίτσες από τις συναγωγές και τις στοές της Θεσσαλονίκης....
    Μόνο μεταμφιεσμένος σε κανένα.... τρελλογιατρό του Δαφνίου ή... σε "μεγάλο Ναπολέοντα" (!) μπορέσεις ίσως ΤΟΤΕ να σωθείς.... (και αυτό- για μερικές ωρούλες παραπάνω ζωής σου), γιατί και πάλι θα σε ανακαλύψουν από την τεράστια σαπιοκοιλιά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών