Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 05, 2014

Η ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

kalh_anastash_patrida.preview
 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε και καλή τεσσαρακοστή.
Αυτή την γιορτινή ημέρα δε μπορεί παρά η σκέψη μας να βρίσκεται στους φυλακισμένους συναγωνιστές μας.
Ο αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι δεσμώτες της ΧΟΥΝΤΑΣ των εγκληματικών οργανώσεων (πασοκ, νδ) βρίσκονται στα κελιά της τιμής και υπομένουν στωικά τη δοκιμασία που η ιστορία του Έθνους μας τους έταξε ως ιερή αποστολή.
Τα έμμισθα καθάρματα του σάπιου κατεστημένου της διαπλοκής, της κλεπτοκρατίας και.....
της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, φυλάκισαν τους τελευταίους Έλληνες ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, KAI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΌΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ, σπιλώνουν καθημερινά την υπόληψή τους με συκοφαντίες, ψευδομάρτυρες και προπαγανδιστικές εκπομπές – δημοσιεύματα και προσβλέπουν στην κάμψη του ηθικού τους, όπως επίσης και στην κατατρομοκράτηση των αφυπνισμένων ελλήνων που πυκνώνουν συνεχώς τις τάξεις του Κινήματός μας.
Όλη αυτή η κουστωδία των ΠΡΟΔΟΤΩΝ όμως ματαιοπονεί ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. Ούτε το ηθικό των συναγωνιστών μας κάμπτεται στα κελιά ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ (αντιθέτως χαλυβδώνεται καθημερινά), ούτε ο υπερήφανος ελληνικός λαός (λαουτζίκος σύμφωνα με αυτούς) σκύβει το κεφάλι ή τρομοκρατείται από τα φερέφωνα του καθεστώτος, τις φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα του Μπόμπολα.
Συναγωνιστές, η δοκιμασία (νηστεία) της τεσσαρακοστής σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση, την τελική πορεία προς τη μεγάλη εορτή της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, και σημειολογικά θα έπεται αυτής και η μεγάλη εορτή του Κινήματός μας, οι εκλογές της 25 Μαϊου, όπως εύστοχα επισήμανε ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ συναγωνιστής Χ. Παππάς.
Οι δοκιμασίες των έγκλειστων συναγωνιστών μας οδεύουν προς το τέλος τους, το σαθρό και στημένο κατηγορητήριο που έστησαν μία χούφτα ΕΠΙΟΡΚΟΙ σύμφωνα με τις εντολές μίας κλίκας ΠΡΟΔΟΤΩΝ, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.
Εμείς οι ελεύθεροι από τα δεσμά της ΧΟΥΝΤΑΣ Σαμαρά – Βενιζέλου, οφείλουμε να έχουμε σήμερα αλλά και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στη σκέψη μας τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ – ΔΕΣΜΩΤΕΣ συναγωνιστές μας και να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
Αγαπητοί συναγωνιστές, καλή τεσσαρακοστή σε όλους και είθε ο Θεός να φέρει σύντομα μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου και αυτή του Έθνους μας.
Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών