Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ… ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙ;

Σε απίστευτες γελοιότητες καταφεύγει το πανικόβλητο σύστημα –κουρελιάζοντας τους νόμους, το Σύνταγμα και τη «δημοκρατία» του- μπροστά στον τρόμο του από μια εμφάνιση του Αρχηγού και των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, για να δώσουν «εξηγήσεις» επί των νέων κατηγοριών που επινόησαν οι ανακρίτριες της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης».

Έτσι, την Τρίτη 18 Μαρτίου θα μεταβούν...
τελικά στον Κορυδαλλό τα μέλη της λεγόμενης Επιτροπής Δεοντολογίας της βουλής, για να λάβουν επιτόπου τις «εξηγήσεις» των προφυλακισμένων για τις Ιδέες τους εθνικιστών βουλευτών. Μάλιστα, ο Μαρκογιαννάκης απέστειλε και έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με το οποίο ζητά το εξής: «Την ειδική διαμόρφωση χώρου στις φυλακές προκειμένου να μεταβούν οι 10 βουλευτές της Επιτροπής Δεοντολογίας και να εξετάσουν τους έξι προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης».

Και καλά, για τα 10 μέλη της επιτροπής και τους 6 «κατηγορουμένους» θα διαμορφωθεί αίθουσα. Αλλά τι θα γίνει στη συνεδρίαση της ολομέλειας επί των άρσεων ασυλίας, που έχουν αναφαίρετο δικαίωμα οι 6 προφυλακισθέντες να μιλήσουν ενώπιόν της πριν από την ψηφοφορία; Μήπως θα ζητήσει ο Μαρκογιαννάκης να διαμορφωθεί αίθουσα στον… Κορυδαλλό για να γίνει εκεί η ολομέλεια; Ή μήπως θα ζητήσουν από τους προφυλακισθέντες να πουν ότι έχουν να πουν σε… μαγνητοφωνάκι και να παίξει… κασέτα στη βουλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών