Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

Defencenet: "Για γέλια η δημοσκόπηση της Public Issue"


Defencenet: Για γέλια η δημοσκόπηση της Public Issue

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάλυση του έγκυρου defencenet για τις τελευταίες συστημικές χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει η "επαγγελματική" δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών και εμφανίζει "Το Ποτάμι" χωρίς πρόγραμμα που άλλοι αποχωρούν, τρίτο κόμμα κιόλας! Και αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚογενές "Ποτάμι" πρέπει οπωσδήποτε να καλύψει το κενό του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με.....
την έρευνα της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, η διαλυμένη Νέα Δημοκρατία θα κονταροχτυπηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ισοψηφούν με 15,5% στην πρόθεση ψήφου. Φυσικά το Ποτάμι όπως είπαμε βρέθηκε ουρανοκατέβατο με το καλημέρα στην τρίτη θέση των προτιμήσεων με 7%.
Με ποσοστό 5% ακολουθεί το ΚΚΕ, ενώ στη Χρυσή Αυγή δίνουν 4,5%, μια μονάδα περισσότερη από το ΠΑΣΟΚ που μάλλον θα δει Βουλή με τα κιάλια...
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν το 2,5% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων, η ΔΗΜΑΡ φτάνει στο 1,5%, ενώ τα άλλα κόμματα στο 4%. Πρώτη δύναμη αναδεικνύεται και η αδιευκρίνιστη ψήφος με 41% η οποία είναι και η καλύτερη δικαιολογία για την μετέπειτα κατάρρευση των δημοσκοπήσεων!
Πάντως, στην παράσταση νίκης ισχυρό προβάδισμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με 52% έναντι 33% της ΝΔ. Επιπλέον, η δημοσκόπηση επικεντρώθηκε στα χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων του Σταύρου Θεοδωράκη. Το Ποτάμι κερδίζει: 20,5% από ΝΔ, 17,5% από ΣΥΡΙΖΑ, 17,5% από ΔΗΜΑΡ και 16% από ΠΑΣΟΚ.
Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών