Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

Αίσχος! Υποψήφια για το δήμο Πειραιά η «συνωστισμένη» Ρεπούση;


Αίσχος! Υποψήφια για το δήμο Πειραιά η «συνωστισμένη» Ρεπούση;

«Ρεπούση για δήμαρχος». Έτσι τιτλοφορείται η είδηση (;) στον «Βηματοδότη», ο οποίος στη συνέχεια γράφει τα εξής:
«Σας πληροφορώ ότι η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε (και η απόφαση ήταν ομόφωνη) να είναι η κυρία Μαρία Ρεπούση υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά. Απ’ ό, τι έμαθα, η κυρία Ρεπούση απεδέχθη αμέσως την πρόταση και αρχίζει προεκλογική εκστρατεία. Στη ΔΗΜΑΡ εκτιμούν ότι η κυρία Ρεπούση θα καταγράψει μια ικανοποιητική πορεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Την στιγμή που....
γράφεται αυτό το κείμενο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΔΗΜΑΡ για το ζήτημα αυτό. Επομένως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για πραγματικότητα ή για μια ακόμη ανακρίβεια του «Β(λ)ηματοδότη», αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις ανοησίες και τις αθλιότητες που συχνά πυκνά γράφει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Εάν, όμως, ισχύσει θα είναι η απόλυτη επιβεβαίωση του εθνομηδενιστικού χαρακτήρα του εν λόγω κόμματος, το οποίο δεν είχε την παραμικρή κομματική «καμπάνα» εναντίον της Ρεπούση, όταν αυτή ανά τακτά χρονικά διαστήματα υποστήριζε τις γνωστές ανθελληνικές της θέσεις, για τον «συνωστισμό» στην Σμύρνη, το Κρυφό Σχολειό, τον «μύθο» του Ζαλόγγου, την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων κλπ.
Το ζητούμενο, στην προκειμένη περίπτωση και εφόσον επαληθευτεί η φήμη για την υποψηφιότητα της Ρεπούση, δεν είναι ότι η συγκεκριμένη «μαντάμ» θα ψάχνει να βρει την ψήφο της, αλλά το ότι θα έχει επιβραβευθεί ομόφωνα η αντεθνική της δραστηριότητα από την ΔΗΜΑΡ, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις διάφορες γενικότητες και αοριστολογίες, ότι δήθεν στη ΔΗΜΑΡ ήταν «δυσαρεστημένοι» για τις θέσεις της στα Εθνικά θέματα και ιδιαιτέρως στο ζήτημα της Ποντιακής γενοκτονίας. «Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε», λέει το Λαϊκό ρητό και ισχύει απολύτως και σ’ αυτήν την περίπτωση.
Γιώργος Μάστορας

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών