Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2014

ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

z_euroekloge.JPG
Έως και την ερχόμενη Παρασκευή 14 Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση στο δήμο διαμονής τους ή σε ΚΕΠ, που θα την προωθήσει στο δήμο διαμονής τους, οι νέοι που αποκτούν για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου και επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες στις ευρωεκλογές.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διευκρινιστικές οδηγίες που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, οι γεννηθέντες/γεννηθείσες το 1996 πρέπει να συμπληρώσουν σχετική αίτηση, γραπτά ή ηλεκτρονικά, την οποία θα υποβάλουν στον δήμο ή σε κάποιο ΚΕΠ.
Στο μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε......
ανακοίνωσή του, κατηγόρησε το υπουργείο Εσωτερικών για «εκλογομαγειρέματα» και συνέστησε στον υπουργό Γιάννη Μιχελάκη να «ασχοληθεί περισσότερο με την έγκαιρη και ορθή προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας» και «να εκδώσει επιτέλους τις απαιτούμενες για τη διπλή εκλογική διαδικασία εγκυκλίους. Διαφορετικά, είναι δυστυχώς πολύ πιθανόν το σημερινό θεσμικό και αντιδημοκρατικό φιάσκο, με τους γεννηθέντες το 1996 εκλογείς, να μην είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο αυτής της διπλής εκλογικής αναμέτρησης»
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών