Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 13, 2014

Ψηφίζεις Καμίνη.... Ψηφίζεις κλεφτο-ΠΑΣΟΚ! Έναν - έναν βολεύει τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο ο "εκλεκτός" του Soros Καμίνης...

Το 2010 επιλέχθηκε από τον ολετήρα του Έθνους μας, ΓΑΠ και τον Κουβέλη, να εκπροσωπήσει την... κεντροαριστερά στο Δήμο της Αθήνας.
4 χρόνια μετά όντας ο "εκλεκτός" πια όλου του πολιτικού συστήματος και του σιωνιστικού lobby φροντίζει να διαιωνίσει τη σαπίλα στο... δημόσιο και να βολέψει όσους περισσότερους μπορεί από αυτούς που διέλυσαν την Ελλάδα.
Έτσι λοιπόν μέρα με την ημέρα το "όλον ΠΑΣΟΚ", το "σκληρό ΠΑΣΟΚ" παίρνει θέσεις σε κρατικούς μηχανισμούς και ας το παίζει "ανεξάρτητος" ο Καμίνης.

Μεταφέρουμε αυτούσια το ρεπορτάζ του kalpes14.gr
Φοβερή ένταση επικράτησε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Καμίνη όταν ο πρόεδρος των εργαζόμενων στον Δήμο  Αθηναίων   Βασίλης Πολυμερόπουλος επιτέθηκε φραστικά κατά.....
των συνεργατών του, ειδικότερα δε κατά του γραμματέα του δήμου ,για τις  κατ΄ ανάθεση επιλογές διευθυντικών θέσεων σε μέλη του ΠΑΣΟΚ! Όπως καταγγέλλει στα  parapolitika.gr  ο κ.  Πολυμερόπουλος, τον τελευταίο  μήνα το  «σύστημα Καμίνη» έχει προχωρήσει σε τοποθετήσεις διευθυντικών στελεχών με αμιγώς ΠΑΣΟΚικά κριτήρια.  Κι επειδή  πολλοί θα σπεύσουν να  σκεδάσουν εντυπώσεις  λέγοντας  ότι  ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής  προέρχεται από τη  ΔΑΚΕ ,  αναφέρουμε ότι  στις  κάλπες του περασμένου  Ιανουαρίου  ο Πολυμερόπουλος εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία  70%  από τους εργαζόμενους του δήμου, ψηφισθείς δηλαδή  διακομματικά , παρότι κατέβηκε  με τη «σημαία» της γαλάζιας παράταξης.

Υ.Γ.
Λίγες είναι οι μέρες σου Καμίνη...
Και εσένα και του κλεφτο - ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών