Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

Λίγα μέτρα από το Δημαρχειακό Μέγαρο εκεί που χτυπά η καρδιά της Αγοράς (Βαρβάκειος) η Χρυσή Αυγή αποθεώνεται από το Λαό - ΒΙΝΤΕΟ


Κλιμάκιο υποψηφίων της "Ελληνικής Αυγής" μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρο και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη επισκέφθηκαν σήμερα την Βαρβάκειο αγορά για να μιλήσουν με τους επαγγελματίες και τους πολίτες και να ακούσουν τα προβλήματά τους.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Αθηναίοι στο κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" ήταν θερμότατη, καθώς και η σιγουριά όλων πως ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι νικηφόρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...




Εκεί που οι αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής, οι ξοφλημένοι πολιτικάντηδες δεν τολμούν να ξεμυτίσουν ούτε για δευτερόλεπτο από τα γραφεία τους, οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής στην κυριολεξία αποθεώνονται από τους Έλληνες πολίτες.



Οι προτροπές του κόσμου για δυναμική συνέχιση του πολιτικού Αγώνα κόντρα στο σάπιο κατεστημένο ήταν διαρκείς, καθώς όλοι πια έχουν αντιληφθεί πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών υφίσταται μια παράνομη πολιτική δίωξη, επειδή δεν συμβιβάστηκε και λέει Αλήθειες!


 
Παρά την φίμωση και την λασπολόγηση από τα κανάλια της διαπλοκής σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός έχει καταλάβει την πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ευελπιστεί πως η μεγαλειώδης νίκη στις εκλογές του Μαΐου, ακόμα κι αν αυτή επιτευχθεί με τους υποψηφίους μας παράνομα έγκλειστους στις φυλακές, θα σηματοδοτήσει την κατάρρευση των διώξεων και το ξημέρωμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.





πηγή

4 σχόλια:

  1. Ας μου πεί κάποιος ένα, ΕΝΑ άλλο υποψήφιο που θα κατέβαινε στην Αγορά και θα είχε τέτοια φιλική αντιμετώπιση.
    Πάω στοίχημα ότι οι άλλοι υποψήφιοι θα ελάμβαναν το λιγότερο αδιαφορία, μέχρι γιουχάρισμα (βλέπε περίπτωση σαλώμης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό και θα τους φυλακίσουν λίγο πριν ξεκινήσει η δίμηνη επίσημη προεκλογική περίοδος αδερφέ.

      Διαγραφή
    2. Ας το κάνουν.. πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες που πλέον ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ είναι έξω και θα "μιλήσουν" τον Μάϊο αδερφέ.. Κι έχουν μεγάλη όρεξη να το κάνουν!! Με ΠΆΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΘΟ να το κάνουν.. ΑΣ το κάνουν.. Ξέρουμε ποιοί είναι στη φυλακή και ποιοί ΠΡΕΠΕΙ να πάνε ΜΕΣΑ!!

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια.. έχει σκεφτεί κανένα στέλεχος της Κυβέρνησης των ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΩΝ ή ένας από τους τηλεαστέρες της διαπλοκής και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΑΠΑΓΑΝΔΑΣ να περάσουν καμιά βόλτα υπό το φως της ημέρας μέσα από ένα τέτοιο μέρος μπροστά σε έναν τέτοιο ¨"λαουτζίκο" που αποτελεί ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ την συντριπτική πλειοψηφία της σύγχρονης Ελλάδας;; Ας το κάνουν.. Για 2-3 λεπτά μονάχα.. έστω και μακριά από εμπορεύματα που μπορούν να εκτοξευθούν (!!!) από τους πάγκους..Απλά να περάσουν μια βόλτα από εκεί 'οπου ΑΘΩΟΣ κοσμάκης προσπαθεί να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!! ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών