Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

Απίστευτη γιούχα σε Αρούλη - Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν πουθενά οι ψοφοδεξιοί


Απίστευτη γιούχα σε Αρούλη - Δεν τολμούν να ξεμυτίσουν πουθενά οι ψοφοδεξιοί

Στην αντίπερα της εικονικής πραγματικότητας όχθη, εικονική πραγματικότητα την οποία επιχειρούν να διαμορφώσουν καλοπληρωμένοι δημοσκόποι και βολεμένοι λακέδες της δημοσιογραφίας, βρίσκεται η αλήθεια της καθημερινότητας την οποία βιώνει τόσο ο σκληρά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός, όσο και τα στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.
Καθώς φαίνεται, τα συστηματικά και συνειδητά ψεύδη καναλιών και φυλλάδων γίνονται πιστευτά μόνο από τους πολιτικάντηδες των κομμάτων της μίζας και της διαφθοράς. Λησμονούν όμως πως είναι άλλο πράγμα η σκόπιμη και μεθοδική παραπληροφόρηση των δημοσιογραφικών οργανισμών με στόχο την εξαπάτηση της κοινής γνώμης και άλλο η πραγματική ζωή, εκεί όπου οι συμμορίες της κλεπτοκρατίας έχουν χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα.
Το περασμένο Σάββατο διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής εκδήλωση του Συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών. Ως συνηθίζουν οι κομματικοί τσαρλατάνοι έσπευσαν να.....
καπηλευθούν την εκδήλωση επιδιώκοντας να στήσουν την δική τους επικοινωνιακή παράσταση. Τούτα όμως, απεδείχθη ξανά, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος επιχείρησε να επωφεληθεί της εκδήλωσης, προκειμένου να πουλήσει νέες φρούδες υποσχέσεις στους Έλληνες. Άλλωστε οι πολιτικάντηδες έχουν άπαντες διδακτορικό στο εν λόγω αντικείμενο. Μόνο που ο Λαός μας πια, δεν ξεγελιέται από τα παλιά πολιτικάντικα κόλπα.
Ο δυστυχής Αρούλης λοιπόν, ο κατά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις «δεύτερος πίσω από τον Καμίνη» δεν γνώρισε την αποθέωση όπως θα ανέμενε εκείνος και οι θλιβεροί παρίες της Συγγρού, αλλά αντίθετα βίωσε τον εξευτελισμό, την χλεύη και περιφρόνηση των συμπατριωτών μας. Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό της «αποδοχής» του υποψηφίου της ψοφοδεξιάς από το Λαό μας.

Όμως μην πιστεύετε στα μάτια σας και στην εικόνα που αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της αλήθειας: πιστέψτε τα «μεγάλα» κανάλια και τις βρωμοφυλλάδες των πραιτόρων της Χούντας του Μνημονίου τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά να συντηρήσουν στη ζωή τα πολιτικά ψοφίμια της μεταπολίτευσης.
Ας προβάλλουν όσες χαλκευμένες δημοσκοπήσεις θέλουν, ας γράψουν κι ας πουν όσα χοντροκομμένα ψεύδη επιθυμούν, η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα όμως θα είναι εκείνη η οποία θα τους υπενθυμίζει πως η απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
ΥΓ. Ο «πρώτος» σε δημοσκοπήσεις-μαϊμού Καμίνης, τον οποίο προβάλλουν με βομβαρδιστικό ρυθμό τα κανάλια της εξαπάτησης, γιατί αποφεύγει να παραβρεθεί σε παρόμοιες εκδηλώσεις; Σίγουρα πάντως όχι εξαιτίας της σεμνότητάς του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών