Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 11, 2014

Ποτάμι ανθελληνισμού: Να ονομαστούν τα Σκόπια “Μακεδονία”! Συνεργασία με όλους εκτός από Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ιδρυτικό μέλος του νέου τηλεκόμματος ο γνωστός αηδιαστικός ανθέλληνας Νίκος Δήμου. Το παίζει και "συγγραφέας" με βιβλία του όπως "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας", "Η απολογία ενός ανθέλληνα" και άλλα παρόμοια. Επαγγελματίας ανθέλληνας.

Τα πρώτα δείγματα γραφής πολιτικαντισμού και ανθελληνισμού έδωσε ο Νίκος Δήμου, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος των νταβατζήδων "Ποτάμι".

Ο συγγραφέας, γνωστός για τις ανθελληνικές και αντικοινωνικές του θέσεις δήλωσε χθες στον ΣΚΑΪ για την ονομασία των Σκοπίων: "Θεωρώ ότι όλο αυτό το θέμα το χειρίστηκε με λάθος τρόπο η κυβέρνηση από την αρχή. Είναι ένα θέμα, το οποίο το έχουμε ήδη χάσει. Όταν το 95% των κρατών σε όλο τον κόσμο έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Στην διευκρινιστική ερώτηση δε του Νίκου Ευαγγελάτου: "Άρα, λέτε να ονομαστούν όπως θέλουν τα Σκόπια. Κι αν θέλουν "Μακεδονία" να ονομαστούν "Μακεδονία" ο Νίκος Δήμου απάντησε ανερυθρίαστα "Ναι"!

Όσον αφορά τις συνεργασίες ο Δήμου ήταν και εκεί ξεκάθαρος: "Για το θέμα συνεργασίας. Δεν έχουμε κανένα κανόνα να αποκλείει κάποιον, εκτός από την Χρυσή Αυγή".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...






Να ξεκαθαρίσουμε στον κ. Δήμου και κάθε ενδιαφερόμενο πως η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται μόνο με την Χρυσή Αυγή και έτσι και αλλιώς η Τιμή και η Αξιοπρέπειά μας εμποδίζει οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία με προδότες και ανύπαρκτους!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Γλοιώδες σκουπίδι.
    Ο "πατριάρχης" του ανθελληνισμού στην χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών