Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

Περιοδεύων θίασος η Χούντα Σαμαρά - 20 ευρώ ζητούν από τους πολίτες για να δουν τον Μιχελάκη!!!


Περιοδεύων θίασος η Χούντα Σαμαρά - 20 ευρώ για να δουν τον Μιχελάκη!

Την προηγούμενη Κυριακή επισκέφτηκε την πόλη των Σερρών ο υπουργός εσωτερικών της Χούντας Σαμαρά, Γιάννης Μιχελάκης, για να παραστεί σε εκδήλωση της τοπικής ΝΔ. Μια κίνηση έτσι κι αλλιώς άνευ ουσίας, ίσα - ίσα για να βγουν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και να γράψουν οι κάμερες.
Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης ήταν η κίνηση της ΝΟΔΕ Σερρών να βάλει εισιτήριο 20 ευρώ για τους λιγοστούς νεοδημοκράτες που έχουν απομείνει στο πάλαι ποτέ γαλάζιο κάστρο. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ δικαιολόγησε την τιμή λέγοντας πως πέρα από το φαγοπότι που θα υπήρχε, ο κόσμος θα μπορούσε να χαιρετήσει τον υπουργό, ο οποίος είναι «πολύ ανοιχτός άνθρωπος».
Η εκδήλωση όπως ήταν αναμενόμενο εξελίχθηκε σε.....
πλήρη αποτυχία, καθώς ο κόσμος έχει γυρίσει προ πολλού την πλάτη στους γαλάζιους απατεώνες και τους λαοπλάνους της Χούντας Σαμαρά. Σε άλλες εποχές, όπου τα ψέματα των πολιτικάντηδων έπιαναν ακόμα τόπο, δυστυχώς μια τέτοια εκδήλωση θα είχε επιτυχία.
Αλλά σήμερα, με το μεταπολιτευτικό καθεστώς να δείχνει πλέον το αληθινό του πρόσωπο, δεν έχουν απομείνει αρκετοί «αφελείς» να δώσουν 20 ευρώ για μια χειραψία και καμιά φωτογραφία.
Τέλος, χαρακτηριστικό της νοσηρής νοοτροπίας που κυριαρχεί στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι πως σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, οι βουλευτές της ΝΔ δεν πλήρωσαν είσοδο και εισήλθαν δωρεάν. Για άλλη μια φορά, φάγανε κυριολεκτικά «στην υγειά των κορόιδων».
Γιάννης Παπαδόπουλος – Τ.Ο. Σερρών
xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών