Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΕΜΠΡΟΣ”: “ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ – ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ”

foto-genimata-avramop__article

Η εθνική εφημερίδα “Εμπρός” έκανε μια αποκλειστική αποκάλυψη για την κυβέρνηση – Mafia.
Μεθόδους μαφίας, με χτυπήματα κάτω από την μέση ακόμη και σε πρόσωπα που οι ίδιοι διόρισαν στην κυβέρνηση, χρησιμοποιούν ανερυθρίαστα οι συνέταιροι στην εξουσία Βενιζέλος – Σαμαράς. Τις τακτικές εξόντωσης των εσωκομματικών αντιπάλων τους, θα ζήλευε και η ναπολιτάνικη Καμόρα.
Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία που δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το ΕΜΠΡΟΣ και δείχνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και πολιτικό κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού Χρήστο Παππά να συνομιλεί με.....
τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία, κι αυτό έχει σημασία, παραδόθηκε στα χέρια στελέχους του Εθνικιστικού κόμματος από στενό συνεργάτη, εξ απορρήτων σύμβουλο του πρωθυπουργού, συνοδευομένη από την φράση «Άσε να την έχουμε για να κάψουμε τον Αβραμόπουλο ή την Φώφη αν χρειαστεί».
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ιστορικό της λήψης της επίμαχης φωτογραφίας. Ήταν 11 Ιουλίου 2013 όταν ο κ. Παππάς εκπροσώπησε την Χρυσή Αυγή, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, στην ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών στην Σχολή Ικάρων. Μετά την τελετή, και ύστερα από προτροπή κυβερνητικού στελέχους που του είπε «ελάτε στην παρέα μας, κύριε Παππά, μην κάθεστε μόνος σας», συνομίλησε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Τα φλας άστραψαν όταν ο ίδιος χαιρέτησε δια χειραψίας τόσο τον κ. Αβραμόπουλο όσο και την κ. Γεννηματά. Όπως σχολιάζει πρόσωπο παρόν στο ενσταντανέ, με την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει ο κ. Παππάς έκανε τις ανάλογες φιλοφρονήσεις προς την αναπληρώτρια υπουργό, η οποία έδειχνε πολύ χαρούμενη.
Τότε φαίνεται πως έγινε η «ζημιά». Αίφνης, την επαύριον σχεδόν όλες οι φωτογραφίες των τριών τους εξαφανίστηκαν από τους φωτογράφους και το διαδίκτυο. Ακόμη και ο λάτρης του φωτογραφικού φακού και συλλέκτης παλιών φωτογραφικών μηχανών Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν μπόρεσε, παρά την προσπάθειά του, να βρει πού κατέληξαν.
Το μυστήριο λύθηκε όταν ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, που βλέποντας τις φωτογραφίες τις χαρακτήρισε ως «λαχείο», παρέδωσε τις πλέον ανώδυνες απ’ αυτές σε στέλεχος του Εθνικιστικού κόμματος στο οποίο είπε «άσε να τις έχουμε για να κάψουμε τον Αβραμό ή την Φώφη αν χρειαστεί».
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα και χρήζουν καθαρής απάντησης από τους δύο συγκυβερνήτες του Ελληνικού Τιτανικού:
- Διέταξε ο Σαμαράς το «στήσιμο» του εσωκομματικού αντιπάλου του Δημήτρη Αβραμόπουλου και γιατί;
- Ποιοι ήθελαν να έχουν «δεμένους» Αβραμόπουλο και Γεννηματά;
- Ποιες οι ευθύνες του πρωθυπουργού γι’ αυτές τις μαφιόζικες μεθοδεύσεις;
- Έπαιξε ρόλο η κόντρα που υποβόσκει εδώ και περίπου δύο χρόνια μεταξύ Βενιζέλου και Αβραμόπουλου για τις θέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Εξωτερικών και για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών;
Το βέβαιο είναι ότι η ανίερη συμμαχία Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ φτάνει στο τέλος της, καθώς ο Ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι τα δύο συγκεκριμένα κόμματα, είναι υποκαταστήματα του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος που βλέπει την χώρα μας, ως ένα οικονομικό και κοινωνικό «πειραματόζωο».
Σε κάθε περίπτωση, ο Μάιος έφθασε και οι Έλληνες Εθνικιστές θα φέρουν ξανά το χαμόγελο ελπίδας στα χείλη των χειμαζομένων Ελλήνων.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-empros-phgan-na-thn-sthsoun-se-abramopoulo-gennhmata1#ixzz2yrZpdoPo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών