Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΔΗΛΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ!

1521171_orig
Αν και έχει λήξει (από την 28η Μαρτίου) η κανονική προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στις ελληνικές πρεσβευτικές και προξενικές αρχές των Ελλήνων που διαμένουν σε χώρες της Ε.Ε. , για να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, δόθηκε παράταση μέχρι την 4η Απριλίου. Η παράταση δόθηκε λόγω του ότι το ενδιαφέρον των Ελλήνων για να ψηφίσουν ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως ομολογεί και ο Μιχελάκης στην απόφαση παράτασης.
Και βέβαια, το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων της Ε.Ε. να ψηφίσουν, δεν οφείλεται στη…
συγκίνησή τους για το… successstoryτων Σαμαροβενιζέλων, αλλά στην οργή τους για τη δυστυχία που έχουν σκορπίσει στη χώρα. Μάλιστα, πολλοί απ’ αυτούς τους Έλληνες είναι θύματα αυτής ακριβώς της δυστυχίας κι εξαναγκάστηκαν είτε να επιστρέψουν στο εξωτερικό είτε να πάνε εκεί μετανάστες για πρώτη φορά και τώρα έρχεται η ώρα της πληρωμής για τους υπευθύνους της δυστυχίας τους και της δυστυχίας όλων μας.
Μπορείς, λοιπόν, κι εσύ Έλληνα κάτοικε χώρας της Ε.Ε. που μας διαβάζεις, να εκδηλώσεις την οργή σου για την κυβέρνηση των προδοτών. Μπορεί και ο συγγενής σου, ο φίλος σου, ο γνωστός σου. Ειδοποίησέ τους! Έχεις προθεσμία 5 ημερών να υποβάλλεις την αίτησή σου. Μπορείς να την υποβάλλεις είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών (ypes.gr). Κάντο τώρα! Για σένα και τα παιδιά σου! Για να γυρίσεις γρήγορα πίσω στην Πατρίδα, σε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων! Σε μια Ελλάδα που να έχουν μέλλον τα παιδιά σου! Κάντο τώρα, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών