Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ"

555876_204656369716060_2054499306_n
Έχουμε γράψει επανειλημμένως ότι ένας από τους λόγους που ο φον Αντωνάκης έκλεισε τον Αρχηγό και 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, ενώ ετοιμάζεται να κλείσει μέσα και τους υπολοίπους, είναι για να περνάει στη βουλή τα διάφορα νομοσχέδια της δυστυχίας μας… δια περιπάτου. Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά άρθρο της ζητωμνημονιακής-καθεστωτικής «Καθημερινής», υπό τον τίτλο: «Εκλογές, από τώρα έως το 2016…»:
«Θεωρείται βέβαιο ότι.....
το πολυνομοσχέδιο θα «περάσει» στη Βουλή. Δεν απαιτούνται 151 «υπέρ» για να ψηφιστεί, μπορεί και με απλή πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, και με δεδομένο ότι αρκετοί «λεβέντες» της Χρυσής Αυγής παρακολουθούν πλέον τις εξελίξεις πίσω από της φυλακής τα κάγκελα, οι πιθανότητες της απόρριψης ελαχιστοποιούνται σε σημείο μηδενισμού».
Εδώ, λοιπόν, προκύπτει το εξής ρώτημα: η «αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της πανοκαμμεναρίας πως συναίνεσε στην φυλάκιση των 6 και πως ετοιμάζεται να συναινέσει στη φυλάκιση και των υπολοίπων, κάνοντας έτσι εύκολη τη ζωή του Αντωνάκη; Ή μήπως όλοι αυτοί δεν είναι αλλά παριστάνουν την αντιπολίτευση, και στην πραγματικότητα όλοι είναι μια παρέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών