Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

ΣΤΗΜΕΝΗ Η «ΔΙΑΓΡΑΦΗ» ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Spiliotopoulos_vs-Kaklamanis-Febr-2014-vorini-23235236
 Γράφει ο Αντίοχος. 

Από τη στιγμή που ο Η. Κασιδιάρης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, διαμορφώθηκε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ του, ρεύμα το οποίο περνούσε και τα όρια της Χρυσής Αυγής.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, όσοι «πρωτοκλασάτοι» της νουδούλας βολιδοσκοπήθηκαν για να θέσουν υποψηφιότητα (Δένδιας, Βορίδης, Γεωργιάδης, Κεφαλογιάννη, Πιπιλή κ.λπ.) αρνούνταν να κάψουν το πολιτικό τους μέλλον με μια βέβαιη ήττα.
Εν τέλει, η ΝΔ έδωσε το «χρίσμα» στον (χαριτόβρυτο…) εθελοντή αυτόχειρα Αρούλη. Υπήρχε, όμως, και δεύτερος… εθελοντής, ο Νικήτας ο Κακλαμάνης. Ο οποίος, προς γενική κατάπληξη δεν πήρε το χρίσμα, παρότι χειρότερα από....
τον Αρούλη δε θα πήγαινε. Γιατί άραγε; Ο φον Αντωνάκης, λοιπόν, σκέφτηκε ότι μια παράλληλη υποψηφιότητα Κακλαμάνη (ως «αντάρτη» και «ανεξάρτητου»), θα μπορούσε θεωρητικά να παίξει το ρόλο του αναχώματος και να συγκρατήσει στο ευρύτερο μαντρί κάποιους ψηφοφόρους της ΝΔ που είχαν αποφασίσει να καταψηφίσουν όποιον επίσημο υποψήφιο είχε η ΝΔ και να ψηφίσουν τον Η. Κασιδιάρη. Έτσι, επέτρεψε στον Κακλαμάνη να είναι «ανεξάρτητος» υποψήφιος. Όμως, ο Κακλαμάνης, βουλευτής ων της ΝΔ, δεν έπειθε ούτε τις… γάτες της Αθήνας, ότι είναι «ανεξάρτητος» και τα δημοσκοπικά του ποσοστά ήταν μονοψήφια.
Έτσι, βάλανε μπροστά το απελπισμένο σχέδιο «διαγραφή Νικήτα για ξεκάρφωμα». Η ευκαιρία που έψαχναν και οι δύο πλευρές, δόθηκε κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, κατά την οποία ο λαγός του φον Αντωνάκη ψήφισε «παρών» στο άρθρο 1, υπερψηφίζοντας όλα τα υπόλοιπα. Αμέσως μετά, η ΝΔ προχώρησε στην προαποφασισμένη διαγραφή του και ο Νικήτας έκανε… υπερήφανες δηλώσεις ως… αντιμνημονιακός λέων: 
«Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού. Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας…».
Πρόκειται βεβαίως για φάρσα, διότι το άρθρο 1 και το πολυνομοσχέδιο ολόκληρο είναι «παιδική χαρά» μπροστά στα Μνημόνια και όλους τους εφαρμοστικούς τους νόμους, που έχει ψηφίσει με χέρια και με πόδια ο… λιονταρής Νικήτας! Και σιγά να μην τσιμπήσουν οι Αθηναίοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών