Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

"ΠΟΝΑΕΙ" ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος.
Δεν περνάει μέρα που να μην «αποκαλύπτεται» (από τα πρόθυμα ΜΜΕ των παπαγάλων…) από μία –τουλάχιστον- «εγκληματική» δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Έτσι, μετά από την… τεράστια «αποκάλυψη» ότι κάποιος ΑΓΝΩΣΤΟΣ χρυσαυγίτης (προφανώς…) έστειλε μήνυμα στο κινητό του βουλευτή Ηλιόπουλου, ότι… πάτησε με το αυτοκίνητό του έναν ΑΓΝΩΣΤΟ Πακιστανό, ήρθε η «επίθεση στους Γιατρούς του Κόσμου», στο Πέραμα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με.....
«καταγγελία» του γραμματέα της διεθνιστικής αυτής ΜΚΟ, ομάδα χρυσαυγιτών που πραγματοποιούσε πορεία στους δρόμους του Περάματος (επρόκειτο για ενημερωτική δράση…) πέρασε και από τα γραφεία της οργάνωσης φωνάζοντας συνθήματα (βουβές πορείες δεν γίνονται… σε όλες τις πορείες οι συμμετέχοντες φωνάζουν συνθήματα…). Ιδού και οι συνέπειες – σύμφωνα με τον «καταγγέλλοντα»: «Εκείνη την ώρα στο ιατρείο υπήρχε μεγάλος αριθμός ασθενών και ιδιαίτερα παιδιών που πανικοβλήθηκα.
Επικράτησε πανικός με αποτέλεσμα οι γιατροί να τρέξουν και να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα, έτσι ώστε να εμποδίσουν τυχόν απόπειρά τους να εισέλθουν στο χώρο»
.
Φυσικά τέτοια απόπειρα δεν υπήρξε, αλλά τι σημασία έχει; Γιατί πέρασαν απ’ έξω από τα γραφεία των Γιατρών οι χρυσαυγίτες και δεν… άλλαξαν δρόμο; Έγκλημα! Γιατί «επανέρχονται στα παλιά τους λημέρια» (όπως έγραψε ένας σεσημασμένος παπαγάλος…); Αυτό κι αν είναι κακούργημα!
Συμπέρασμα: Στους καιρούς του Μνημονίου, το καθεστώς και τα διάφορα όργανά του, πονάνε πολύ από την παρουσία των χρυσαυγιτών στους δρόμους! Να την πυκνώσουμε, λοιπόν!
(ΥΓ) 1: Γιατί… σκοτίζονται; Γιατί δε φέρνουν μια… τροπολογία στη βουλή, που να απαγορεύει σε πορείες χρυσαυγιτών να περνάνε έξω από γραφεία κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, ΜΜΕ, ΜΚΟ και λοιπών… συγγενών;
(ΥΓ) 2: Και γιατί να μη φέρουν οι καθεστωτικοί χουνταίοι σαμαροφύλακες και μια… τροπολογία, που να απαγορεύει στους χρυσαυγίτες (άνω των τριών ατόμων…) να βγαίνουν στους δρόμους, για να… καθαρίσουν μία και καλή;
(ΥΓ) 3: Σε κάθε περίπτωση, ατύχησε η Κανέλλα, που είχε γαυγίσει στη βουλή «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας να μη μείνει». Έμειναν κι είναι πολλές χιλιάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών