Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

Πολύ σκληρή για να “τελειώσει” η Χρυσή Αυγή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι ιδεολόγοι, τα "ανθρωπάκια" και μια πολιτική σκευωρία

Πριν μια ακριβώς εβδομάδα από αυτήν ακριβώς την σελίδα παρέθετα απόσπασμα άρθρου από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» του κ. Δ. Μητρόπουλου, το οποίο επιβεβαίωνε ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, τα οποία είπε στο γνωστό βίντεο στην μαρτυρία-ομολογία ο πρώην γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Μπαλτάκος. Τι έγραφε μία ολόκληρη εβδομάδα ο αρθρογράφος των «ΝΕΩΝ»; Σας το παραθέτω:

«… Το Μαξίμου -από όπου περνούν συχνά-πυκνά για συσκέψεις που δεν ανακοινώνονται κάποιοι επιλεγμένοι μεγαλοϋπουργοί και θεσμικοί παράγοντες- έχει από πέρυσι τέτοια εποχή...
αν όχι σχέδιο, πάντως την πρόθεση να ανακτήσει τα χαμένα δεξιά εδάφη. Με τη Χρυσή Αυγή υπήρξε ένα διάστημα αμφιταλάντευσης –φοβούνταν ότι η νομική αντιμετώπιση θα συσπειρώσει τη βάση της και θα την αποχωρήσει για πάντα από την ΝΔ. Τελικώς επέλεξαν τη δικαστική οδό». Δ. Μητρόπουλος - «ΤΑ ΝΕΑ», 27 Μαρτίου 2014.

Αυτά, τα οποία έγραψε και υπαινίχθη ο συντάκτης των «ΝΕΩΝ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ από  την ομολογία-μαρτυρία Μπαλτάκου, στην οποία ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αναφέρεται, ότι δηλαδή το Μαξίμου, ο Σαμαράς, οι μεγαλοϋπουργοί και οι «θεσμικοί παράγοντες» αποφάσισαν την δικαστική οδό και όχι η… δικαιοσύνη! Το αμαρτωλό, όμως, καθεστώς αντί να ασχοληθεί με την ουσία των καταγγελλομένων από τον Μπαλτάκο, ασχολείται με άλλα θέματα γύρω από αυτήν και όχι με αυτήν.

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Εδώ και έξι και πλέον μήνες, που ευρίσκομαι στην φυλακή, έχω γράψει και όχι μία φορά, ότι έστησαν ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ εναντίον μας, βλέποντας και μελετώντας δημοσκοπήσεις. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λέει και ο Μπαλτάκος στο γνωστό βίντεο. Στο οποίο βίντεο ακούγονται γεγονότα, τα οποία όχι μόνον έχουν συμβεί, αλλά και έχουν και δημοσιοποιηθεί.

Ο Μπαλτάκος λέει σε ένα σημείο ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε από τις ΗΠΑ τηλέφωνο, προκειμένου να πιέσει για την προφυλάκιση την δική μου και του συναγωνιστή Χρήστου Παππά. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε ο ίδιος ο Σαμαράς στην συνέντευξή του στον Πρετεντέρη, στην οποία δήλωσε: «Θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο και δεν το έκανα τουλάχιστον στην αρχή…». Δεν το έκανε στην αρχή και έτσι δεν προφυλακίστηκαν οι συναγωνιστές βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος. Το έκανε, όμως, στην συνέχεια… Το ομολόγησε ο ίδιος. Ποια μεγαλύτερη απόδειξη θέλετε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος λέει την αλήθεια; Μία αλήθεια, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά οι θλιβεροί πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοφανούς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ.

Εξάλλου αυτά που λέει στο βίντεο ο Μπαλτάκος τα είχαν δηλώσει δημόσια τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βορίδης, όσο και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι μιλούσαν πριν καν μας ασκηθεί δίωξη για συλλήψεις, διώξεις, ακόμη και για προφυλακίσεις ΟΛΩΝ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Γεγονός, το οποίο ευρίσκεται σε εξέλιξη τις ημέρες αυτές με βάση την απάνθρωπη λογική της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Συνελήφθην παράνομα και αντισυνταγματικά την 28η Σεπτεμβρίου 2013 και οδηγήθηκα στους ανακριτές βράδυ της 3ης, ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου. Φτάνοντας στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων οι πρώτες πληροφορίες που είχα ήταν ότι μετά την μη προφυλάκιση των βουλευτών Παναγιώταρου, Κασιδιάρη και Μίχου, ο Σαμαράς από την Αμερική ζητούσε την παραίτηση των Δένδια και Αθανασίου και ότι η κυβέρνηση έπεφτε. Αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ επιβεβαιώνει στο βίντεο ο Μπαλτάκος, λέγοντας ότι τους πήρε τηλέφωνο και τους επέπληξε σφοδρά. Η συνέχεια γνωστή… Τα τηλέφωνα έπιασαν τόπο, οι προφυλακίσεις έγιναν και η «ανεξάρτητη»  δικαιοσύνη πήγε στον αγύριστο. Δεν θα λησμονήσω ΠΟΤΕ τον ανακριτή, ο οποίος διατάσσοντας την προφυλάκισή μου απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια.

Όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο στα υψηλά κλιμάκια μεθόδευαν την πολιτική μας εξόντωση κάποιοι άλλοι, κάποια τρωκτικά του διεφθαρμένου καθεστώτος, τα οποία σιτίζονται πλουσιοπάροχα από τα μυστικά κονδύλια, την ίδια ώρα έψαχναν στοιχεία και ψευδομάρτυρες ακόμη και σε φυλακές και ψυχιατρεία. Έτσι ανεκάλυψαν με την συνεργασία ρουφιάνων, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους, τους περίφημους «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ». Ας σημειωθεί ότι ΟΛΕΣ σχεδόν οι καταθέσεις τους είναι μετά την σύλληψή μας… Τα όσα ανεκδιήγητα και τερατώδη καταθέτουν οι περίφημοι «προστατευόμενοι μάρτυρες», εάν υπήρχε δικαιοσύνη, θα έπρεπε να τους έχουν καταστήσει ΕΝΟΧΟΥΣ για ψευδορκία. Όμως, όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά θεωρήθηκαν και αξιόπιστοι και με τα οφθαλμοφανή ψεύδη τους οδηγήθηκα τόσο εγώ, όσο και άλλοι στην φυλακή. Κάποτε, όμως, θα γίνει μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΗ, στην οποία θα εξευτελιστούν όλοι αυτοί οι άθλιοι, που έστησαν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, την οποία ομολόγησε το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο Μπαλτάκος.

ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Προσπαθώντας μετά την δημοσιοποίηση του τηλεοπτικού υλικού με την ομολογία Μπαλτάκου να διαψεύσουν την αυταπόδεικτη ΑΛΗΘΕΙΑ, ισχυρίζονται οι κατήγοροί μας ότι υπάρχουν τα… στοιχεία! ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Τους προκαλώ να δώσουν έστω και ένα στοιχείο, το οποίο να συνδέει άμεσα, όπως προβλέπει ο νόμος -ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, έστω και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Στοιχείο τέτοιο δεν υπάρχει και το γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες και οι δικαστικοί φυσικά, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεσή μας.

Πίστεψαν ότι βάζοντας μας φυλακή θα μας «τελειώσουν». Πίστευαν ότι δολοφονώντας Χρυσαυγίτες θα σκορπίσουν τον τρόμο στις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ακολουθούν τα λάβαρά μας. Έκαναν και κάνουν λάθος. Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτα απ’ όλα Κίνημα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ και οι Ιδέες με τις διώξεις όχι μόνον δεν πεθαίνουν, αλλά ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ! Πίστευαν τα «ανθρωπάκια», οι μεγαλοαστοί, ότι έτσι θα «τελειώσουν» την Χρυσή Αυγή. Δεν μας ξέρουν και δεν θα μας μάθουν ποτέ!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών