Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

Γκρεμίζεται η Δικτατορία των Διεφθαρμένων!



Η «πυρηνική βόμβα» της κυνικής ομολογίας του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, σημαίνει την αρχή του τέλους της χειρότερης τυραννίας που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας, μιας τυραννίας η οποία μπρος στη βιασύνη της να εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο το Λαό και να ξεπουλήσει κάθε κομμάτι της ελληνικής γης, κλείνει στη φυλακή τους πολιτικούς της αντιπάλους επειδή εκείνοι της κόβουν ψήφους!
Μέσα σε ένα.... ασφυκτικά ελεγχόμενο πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο το οποίο έχει εξευτελίσει κάθε έννοια θεσμών, νόμων και δικαίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία όχι μόνο ανέλαβε την πολιτική απόφαση να συγκρουστεί με τους διεφθαρμένους, αλλά πολύ περισσότερο ανέλαβε το κόστος της παράνομης προφυλάκισης του Αρχηγού και βουλευτών του, προκειμένου να αποκαλυφθεί στα μάτια του Λαού μας και σε όλο της το βάθος η βρωμιά του αντεθνικού Καθεστώτος.
Και τι απεδείχθη με την βόμβα μεγατόνων των όσων αποκάλυψε ο Μπαλτάκος και είδε ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός;
Απεδείχθη πως την Πατρίδα μας εξουσιάζει μια ξενοκίνητη Χούντα, η οποία λαμβάνει διαταγές από κέντρα εκτός Ελλάδος και τις εκτελεί εντός της ελληνικής επικράτειας. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μάλιστα, μεταχειρίζεται άθλιες πολιτικές μεθοδεύσεις και παρεμβαίνει ξεκάθαρα και πλέον ομολογημένα στο έργο της δικαιοσύνης, ούτως ώστε να οδηγηθούν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι, πολιτικοί της αντίπαλοι οι οποίοι την απειλούν.
Απεδείχθη πως εντός του δικαστικού σώματος, υπάρχουν επίορκοι λειτουργοί οι οποίοι απολαμβάνουν των προκλητικών προνομίων ενός αισχρού και χυδαίου, αντεθνικού κομματικού Κράτους, το οποίο υπηρετούν συμφώνως προς τις εντολές της Χούντας που εξουσιάζει και συγκεκριμένα του πρωθυπουργού και υπουργών της.
Απεδείχθη πως οι νταβατζήδες της ενημέρωσης, κανάλια και φυλλάδες της διαπλοκής, αποτελούν τους ουσιαστικούς στυλοβάτες της Χούντας, γεγονός που καταδείχθηκε πανηγυρικά από την πρωτόγνωρη αμηχανία στην οποία περιήλθαν μετά την δημοσιοποίηση του επίμαχου οπτικοακουστικού υλικού και μέχρι να λάβουν την κυβερνητική γραμμή, προκειμένου να επιχειρήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και φυσικά τη βαρύτατη ζημία που προκλήθηκε στο χουντικό οικοδόμημα.
Απεδείχθη τέλος, πως η αριστερά και τα κόμματα τα οποία την εκπροσωπούν, εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, παριστάνοντας τους προστάτες του. Μπροστά στην πρωτοφανή αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για την ωμή παρέμβαση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά στη δικαστική εξουσία και την παραγγελία προφυλακίσεων των Εθνικιστών, η ψοφοδεής αριστερά του συμμορφωτισμού και του αντισυνταγματικού τόξου σιωπεί εκκωφαντικά, κοιτώντας το δάχτυλο και όχι το δάσος της σαπίλας και της διαφθοράς. Οι μάσκες έπεσαν και τα κόμματα της αριστεράς ως θλιβερός παρίας της ολιγαρχίας του πλούτου, απέμειναν έκπληκτα να αναζητούν λέξεις εύσχημες, προκειμένου να διατυπώσουν κατά τον λιγότερο επώδυνο για την Χούντα τρόπο, την κίβδηλη δυσαρέσκειά τους.
Κάθε κομμάτι του Λαού μας, οι βαρύτατα μαστιζόμενοι από την χουντική ασυδοσία συμπατριώτες μας, είδαν να εξυφαίνεται εμπρός τους το κουβάρι της διαπλοκής και των πολιτικών μεθοδεύσεων μιας στυγνής εγκληματικής συμμορίας. Αντίθετα όμως με όσα οι καλοπληρωμένοι -εργολαβικά- συκοφάντες φυλλάδων και καναλιών διακήρυσσαν, η εγκληματική συμμορία δεν είναι η πολιτική δύναμη η οποία αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλά εκείνη η οποία κυβερνά σύμφωνα με τις ρητές εντολές ξένων κέντρων και διεθνών τοκογλύφων.
Εάν υπήρχε σε τούτη τη χώρα ανεξάρτητη δικαστική εξουσία, θα έπρεπε ήδη να έχουν συμβεί δύο τινά:
Πρώτον, να έχει καταρρεύσει με πάταγο η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τα στελέχη της να έχουν λάβει τον δρόμο προς τις φυλακές λόγω των τρομερών εγκλημάτων στα οποία έχουν προβεί.
Δεύτερον, ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος θα έπρεπε να έχουν αποφυλακισθεί πανηγυρικά, καθώς η πολιτική σκευωρία κατέπεσε, αποδεικνύοντας πως μοναδικό «έγκλημα» των πολιτικά διωκόμενων υπήρξε η πολιτική τους αντιπαράθεση με τους Τυράννους του Λαού μας.
Τούτα βεβαίως δεν συνέβησαν, διότι το μόνο πλεόνασμα το οποίο υπάρχει σήμερα στο Κράτος του ψευτορωμαίικου, στη Δικτατορία των Σαμαροβενιζέλων, είναι το πλεόνασμα σαπίλας, βρωμιάς, καταπάτησης των Νόμων και του Συντάγματος και περιφρόνησης της λαϊκής βούλησης.
Ας είναι! Δεν αναμένουμε να γκρεμιστεί μόνη της η Δικτατορία των Διεφθαρμένων. Θα την γκρεμίσει ο Ελληνικός Λαός με το Λαικό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών