Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 15, 2014

Δεν έπεφτε καρφίτσα στην πολιτική εκδήλωσης της Ελληνικής Αυγής στο Δημαρχείο Κρωπίας - Φωτορεπορτάζ


Σε κατάμεστες αίθουσες, με αμείωτους ρυθμούς από τους ακαταπόνητους Συναγωνιστές της Ελληνικής Αυγής, συνεχίζονται οι ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής. Η Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε την ανοιχτή πολιτική της εκδήλωση στο Κορωπί την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 19:00 σε ένα κατάμεστο Δημαρχείο Κορωπίου, όπου......
δεν έπεφτε καρφίτσα, με τους Κορωπιώτες να έχουν κατακλύσει την Πλατεία από νωρίς! (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 47).

Κεντρικοί Ομιλητές ήταν: Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και Βουλευτής Β Αθηνών, Παναγιώταρος Ηλίας,  η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Ευγενία Χρήστου-Γερμενή, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής Ανατολικού Τομέα, Σταματίνα Ρουχωτά-Αλεξοπούλου και Πιοτογιαννάκης Ανδρέας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Συναγωνιστής Γρηγόρης Γερακόπουλος.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ανατολικής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο οποίος θύμισε την "πρωτιά" που έχει το Κορωπί ανάμεσα στους δήμους της Ανατολικής Αττικής, με το 18% ποσοστό το οποίο έδωσε στην Χρυσή Αυγή στις Εθνικές εκλογές του 2012! Πρωτιά η οποία αναμένεται όχι απλώς να επαναληφθεί, αλλά να εκτιναχθεί στις Περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές, δίνοντας νικητήρια ώθηση στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής και στο ευρωψηφοδέλτιο της επίσης! Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι στην σκέψη κάθε Χρυσαυγίτη, κάθε γνήσιου Έλληνα Εθνικιστή στριφογυρνά πάντα η κατάφωρη αδικία και παραβίαση του συντάγματος από την εντολοδόχο χούντα του Μνημονίου, η οποία δεν δίστασε να φυλακίσει τον Αρχηγό και 5 βουλευτές επειδή "κόβουν ψήφους" από την ψοφοδεξιά, κατ' επιταγήν των σιωνιστών!


Αμέσως μετά ο Συναγωνιστής Παπαγεωργίου κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή, Γρηγόρη Γερακόπουλο, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας πως η ενότητα που σφυρηλατεί τις γραμμές της Χρυσής Αυγής είναι η κινητήρια δύναμη του Κινήματος. Ενότητα και δεσμοί που είναι πλέον άρρηκτοι γιατί  σφραγίστηκαν από το Αίμα των 2 δολοφονημένων Αδερφών μας. Ο Γρηγόρης Γερακόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 19 Μαϊου ο δήμος Σπάτων-Αρτέμιδας θα γίνει Γαλανόλευκος, καθώς τα ηνία θα τα αναλάβει η Ελληνική Αυγή για να ξεβρωμίσει τον δήμο!


Ο Συναγωνιστής Παπαγεωργίου κάλεσε στο βήμα την Συναγωνίστρια Σταματίνα Ρουχωτά-Αλεξοπούλου, ψυχολόγο, φιλόλογο απόφοιτο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ανατολικού Τομέα της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής. Η Συναγωνίστρια συστήθηκε στο κοινό και ανέπτυξε με αιχμηρό και λεπτό Εθνικιστικό λόγο την "συμβολή" του φαύλου μεταπολιτευτικού συστήματος στην κατακρήμνιση της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα. Πολιτειακό, συνταγματικό, πολιτισμικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό. Προέβη επίσης σε επιγραμματική απαρίθμηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη του Κορωπίου, με κορυφαία αυτά της αλλοδαπής εγκληματικότητας, της έλλειψης διδακτικού προσωπικού και σχολικών αιθουσών, της υποβάθμισης της τοπικής αγοράς και της οικονομικής δυσπραγίας. Η Συναγωνίστρια εξέφρασε την βεβαιότητά της για τη νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής προς τις εκλογές και απαίτησε την άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των παράνομα φυλακισμένων βουλευτών.


Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικού Τομέα της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής, γεωπόνος, ζωοτέχνης και επιστημονικός συνεργάτης, Ανδρέας Πιοτογιαννάκης, ανέπτυξε την αναγκαιότητα της άμεσης επιστροφής της χώρας στην πρωτογενή παραγωγή και στις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων, διότι αυτή είναι η μόνη σωστή οδός για έξοδο από την κρίση. Και αυτός αναφέρθηκε στο πρόβλημα των παράνομων τζαμιών ουαχαμπιτών και στην ανασφάλεια, την οποία βιώνουν οι κάτοικοι του Κορωπίου από την εισαγόμενη εγκληματικότητα, με το πολύ πρόσφατο παράδειγμα της κακοποίησης και βιασμού της 27χρονης Ελληνίδας στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου στις 6 η ώρα το πρωί από πακιστανούς, καθώς εβάδιζε πηγαίνοντας στην εργασία της. Ο Συναγωνιστής Πιοτογιαννάκης έκλεισε την ομιλία του μεμια Κρητική Μαντινάδα, αφιερωμένη στον παράνομα και άδικα προφυλακισμένο Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκο!


Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα με την Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής, Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης απηύθυνε ένα σύντομο αγωνιστικό χαιρετισμό στο κοινό που συμμετείχε θερμά στην εκδήλωση, αναφέροντας ένα στιγμιότυπο από την Κρήτη αναφορικά με την ισχυρή έλξη που έχουν αρχίσει να ασκούν οι Εθνικιστικές ιδέες στους Κρητικούς, οι οποίοι στην κυριολεξία "μαγεύονται" μόλις γνωρίσουν και συναναστραφούν Χρυσαυγίτες και διαπιστώσουν ότι είναι "κανονικοί άνθρωποι, σαν όλους τους άλλους!"


Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής, απευθύνθηκε στο κοινό, με ανθρώπινο και αυθόρμητο, πλην άκρως πολιτικό λόγο, λέγοντας ότι "κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή είναι η μέρα που η ίδια και η δίχρονη κορούλα της βλέπουν τον μπαμπά στις φυλακές του Κορυδαλλού" αναφερόμενη στο επισκεπτήριο προς τον άδικα προφυλακισμένο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, βουλευτή περιφέρειας Αττικής, Γεώργιο Γερμενή, ο οποίος βρίσκεται στα Κελιά της Τιμής μαζί με τον Αρχηγό και τους υπόλοιπους διωκόμενους Ελληνες Εθνικιστές, γιατί δεν προσκύνησε! Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή στάθηκε ιδιαιτέρως στην οικονομική δυσπραγία που προκαλεί η αδυναμία χάραξης ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής από την χώρα, ενώ ανέδειξε το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών στο Κορωπί, όπου σημειώνεται υπερσυγκέντρωση φανατικών ουαχαμπιτών ισλαμιστών, με αμερικανική έκθεση να ομιλεί για θύλακες της Αλ Κάιντα. Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι σε λίγα χρόνια, αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση οι Έλληνες θα είναι μια καταπιεζόμενη μειονότητα στην χώρα που ήταν άλλοτε δική τους και το κράτος θα τάζει τα πάντα στους ξένους!


Ο Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής έκλεισε την εκδήλωση με μια εκρηκτική ομιλία. Και τι δεν είπε για τα προβλήματα της μεγάλης Περιφέρειας Αττικής, αποδεικνύοντας ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής εργάζονται ακατάπαυστα και νυχθημερόν για να ξαναδώσουν στην Πατρίδα μας την αίγλη που της αξίζει! Μίλησε για τα δύο μείζονα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής και της Αττικής ευρύτερα: την διαχείριση των απορριμμάτων την οποία εποφθαλμιούν οι μεγαλοεργολάβοι και την έλλειψη αποχέτευσης, καθώς ο ίδιος επισκέπτεται συχνά την περιοχή και έχει άμεση γνώση του προβλήματος που συνιστά κίνδυνο για την δημόσια υγεία, μίλησε για τους λαθρομετανάστες που έχουν γίνει κράτος εν κράτει και δεν είναι πια μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά κατακλύζουν την χώρα και σε περιοχές όπως είναι η Ανατολική Αττική δεν είναι ορατοί διότι αφελείς ή συμφεροντολόγοι Έλληνες στερούν δουλειά από συμπατριώτες τους και δίνουν δουλειά σε ξένους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες! Όσον αφορά τους διώκτες της Χρυσής Αυγής τους υποσχέθηκε ότι θα τιμωρηθούν γιατί πράττουν πράξεις άδικες!


ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! 

Η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα καθώς ο Ηλίας Παναγιώταρος κάλεσε άπαντες να εγερθούν και να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο, στη λήξη της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών