Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 15, 2014

"Ανεξάρτητος" υποψήφιος και στον Πειραιά - με τις ευλογίες Κόκκαλη, Μαρινάκη - για το φόβο της Χρυσής Αυγής...!!

Το καθεστώς διακρίνοντας την επερχόμενη διαπόμπευσή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές καταφεύγει στην ύστατη λύση που διαθέτει.
Αναζητά τους "ανεξάρτητους" υποψήφιους που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο παρά ανδρείκελα των ντόπιων ολιγαρχών - νταβατζήδων και των συστημικών επιχειρηματιών και κατ' επέκταση των κομμάτων.

Βλέποντας το θλιβερό σημερινό θέαμα της παρουσίασης ενός υποψηφίου, στο πλευρό του οποίου συντάσσονται οι διαπλεκόμενοι και διεφθαρμένοι επιχειρηματίας και δίπλα του να στέκονται περιχαρείς βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά, (Αρβανιτόπουλος - Κατσαφάδος κτλ) γεννάται  η απορία κάθε απλού ανθρώπου;!

Θεωρούν τόσο ηλίθιο το λαό ή θα.....
επενδύσουν στην άδολη αγάπη για μια ομάδα ενός οπαδού και θα προσπαθήσουν με αυτό τον ελεινό και ύπουλο τρόπο να υποκλέψουν την ψήφο του;


Για να φανταστείτε πόσο "ανεξάρτητος" είναι ο υποψήφιος του πρώην υπαλλήλου της Στάζι και υιός ενός εκ των ιδρυτών του ΠΑΣΟΚ σας μεταφέρουμε το βιογραφικό των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων...

"Έχει ανακοινώσει τη συστράτευσή του ο Μιχάλης Κουλιζάκος και ο Ηλίας Σκαφιδάς ενώ προχθές προηγήθηκε μπαράζ ανακοινώσεων. Εξαιρετικά κομβικές θεωρούνται οι προσθήκες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου και της Κορίνας Λαουλάκου, αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου αλλά και του Γιάννη Μελά, πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου. Στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη θα συμμετάσχουν ακόμα ο Γιάννης Κουβάτσος, ένας από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους, η Πόπη Αστεριάδη, ο Στέλιος Μπρατσόλης, πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά καθώς, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ, Χριστόφορος Ντίζος και ο ΟΝΝΕΔίτης Παναγιώτης Κυρίμης.

Αν στα ονόματα αυτά προστεθούν η Μαρία Μπουκουβάλα, ο Γιάννης Παπαγγελής και η Μαρία Τσακμάκη που ανακοινώθηκαν πρώτα μπορούμε να μιλάμε για ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο ήδη από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη.
Στα νέα ονόματα που θα συμμετάσχουν ως δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, προστέθηκαν και το όνομα του ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επί πολλά χρόνια στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ο Νίκος Μουσελής, Τραπεζικός, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πειραιά και Νήσων, τέως διαμερισματικός σύμβουλος, εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΟΤΟΕ.

Οι πρώτες "μεταγραφές" στον συνδυασμό του Γ. Μώραλη για τον δήμο Πειραιά έγιναν ήδη γνωστές. Πρόκειται για τον Γιάννη Μελά, γιο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Π. Μελά, και τον αντιδήμαρχο Νέων Τεχνολογιών-Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτη Ζερβουλάκο. Και οι δύο είχαν εκλεγεί με το συνδυασμό του Βασ. Μιχαλολιάκου.
Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι μαζικά προς τον κ. Μώραλη μετακινούνται ήδη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Πρόκειται για τα στελέχη που είχαν εκλεγεί με τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα -στενού συνεργάτη σήμερα του φανατικού ερυθρόλευκου Ανδρέα Λοβέρδου- αλλά και κομματικά στελέχη από τα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πειραιά έχει ο Δημήτρης Καρύδης, πρώην βουλευτής και νυν γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος.
Άλλωστε ο Γ. Μώραλης εκτός από αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είναι γιος του Πέτρου Μώραλη, ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ και στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου."

Υ.Γ.
Το όλον ΠΑΣΟΚ και η όλη ΝΔ εντός του...."ανεξάρτητου"!

Υ.Γ.2
Είναι τόσο ψηλά η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά που κατέφυγαν σε αυτή τη λύση τα ανδρείκελα του καθεστώτος. Αλλά και πάλι να είναι βέβαιοι ότι η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις εκλογές και στο λιμάνι θα ανεμίζουν τα Φαιοκόκκινα Εθνικιστικά λάβαρα.
Το λιμάνι μας ανήκει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών