Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 15, 2014

Μέχρι και ο Βελόπουλος γύρισε την πλάτη στον Σαμαρά - Αρνήθηκε να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο της πανωλεθρίας!


Μέχρι και ο Βελόπουλος γύρισε την πλάτη στον Σαμαρά - Αρνήθηκε να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο της πανωλεθρίας!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της πανωλεθρίας με τον Αντώνη Σαμαρά να προσπαθεί με ένα παγωμένο χαμόγελο να πείσει τους τελευταίους Νεοδημοκράτες ότι η παράταξη δεν έχει πιάσει μονοψήφια ποσοστά.
Η αλήθεια είναι σκληρή για τους σκευωρούς, καθώς μετά την ομολογία Μπαλτάκου "κλείδωσε" ο αφανισμός της Νέας Δημοκρατίας από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Η λαϊκή ετυμηγορία σε ένα περίπου μήνα θα είναι αμείλικτη γαι την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.
Στις... εξέχουσες προσωπικότητες που παρουσίασε ο.....
Σαμαράς στο ευρωψηφοδέλτιο (Αμυράς, Σπυράκη και λοιποί κομματάρχες...) έλειπε το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου, το οποίο είχε διαρρεύσει χθες στον Τύπο.
Την απάντηση για αυτήν την απουσία την έδωσε ο ίδιος ο Βελόπουλος μέσω του tweeter, την οποία βέβαια έσπευσε μετά να διαγράψει, αλλά η εικόνα έμεινε!

Ο Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Ζητώ συγνώμη από τον Σαμαρά, αλλά η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας τις αντιδράσεις αποφάσισα να μην κατέβω στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ! Θεωρώ χρέος μου να τηρήσω όλα όσα πιστεύω. Αντιδράσεις του λαού που με πιστεύει και επί 20 χρόνια στέκεται δίπλα μου".
Φανταστείτε τι άκουσε ο Κυριάκος και αρνήθηκε στον Σαμαρά. Έτσι κι αλλιώς καλά έκανε, γιατί είναι ζήτημα αν καταφέρει η ψοφοδεξιά να εκλέξει με το ζόρι έναν ευρωβουλευτή.
Ο Μάιος έρχεται, το καράβι βουλιάζει και ο... σώζων εαυτό σωθήτω!
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ο Βελόπουλος είναι ακόμα ένας τηλεβιβλιοπώλης και βουλευτής (πρώην) του τηλεκόμματος ΛΑΟΣ που με τους μονόλογους του στα ψωροκάναλα προσπαθεί να πείσει ότι τα ξέρει όλα μόνο αυτός ενώ στην πραγματικότητα αντλεί τις «γνώσεις» του απ' το διαδίκτυο, και που σε όλες σχεδόν της εκπομπές του βάλει κατά της Χ.Α ερήμην αντίλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών