Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Χρήστος Παππάς: Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα μας!

Το εορταστικό μήνυμα του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή».

Μέσω της εφημερίδος μας, αυτής της αδέσμευτης φωνής των ελλήνων μαχητών της Ελευθερίας σας αποστέλλω το μήνυμα και τις Αναστάσιμες ευχές ή καλύτερα την Αναστάσιμο βεβαιότητα καθώς αυτή η βεβαιότητα αποτελεί ομολογία Πίστεως και στάση ζωής.

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σ’ όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες της κυρίως Ελλάδος, οι οποίοι  δοκιμάζονται προδομένοι από τους συγχρόνους Ιούδες της Πατρίδας μας, απευθύνεται στους Έλληνες της διασποράς, μα πρωτίστως απευθύνεται...
στους μαρτυρικούς και λησμονημένους αδελφούς μας του αλύτρωτου και σκλάβου ελληνισμού.

Τούτη την Άνοιξη του 2014 «ακόμα αυτή την άνοιξη ραγιάδες - ραγιάδες …» εμείς οι χρυσαυγίτες εθνικιστές κρατάμε ψηλά την Σημαία της Ελευθερίας, παλεύουμε και αγωνιζόμαστε για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Τούτη την άνοιξη που η Πατρίδα μας στενάζει κάτω από τον ζυγό μιας στυγνής δικτατορίας, μιας κλίκας διεφθαρμένων και υποταγμένων ανθελλήνων, μιας μιαρής σέχτας πολιτικάντηδων του «συνταγματικού τόξου», υπάρχουμε εμείς. ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ  ενάντια σε αυτούς που υπακούουν πιστά στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων του κεφαλαίου και οι οποίοι σταυρώνουν την Ανθρωπότητα και την Ελλάδα.
Πιστό εργαλείο και σύμμαχος αυτής της δικτατορίας και των Σταυρωτήδων, η πλειοψηφία των ΜΜΕ που ασκεί μια άνευ προηγουμένου ψυχολογική βία στους ανυπεράσπιστους Έλληνες. Ο ρόλος αυτών των διεφθαρμένων εργολάβων της Σταύρωσης του Λαού μας, βρίσκει την ακριβή του περιγραφή στο απόσπασμα των εγκωμίων της Μεγάλης Παρασκευής: «…βόθρος βαθύς το στόμα Εβραίων παρανόμων».
Την στιγμή αυτή όπου το Θείο Πάθος κορυφώνεται και ο Λυτρωτής Χριστός και Θεός ημών «Ο συνέχων τα πάντα επί Σταυρού ανυψώθη, και θρηνεί πάσα η Κτίσις…», την ίδια στιγμή σταυρώνεται ένας ολόκληρος Λαός.
Την ίδια στιγμή προδότες και ανθέλληνες παρασκηνιακά διαμοιράζουν τα ιμάτια του νεοελληνικού κράτους, οδηγώντας το στον διαμελισμό και σε μία νέα εθνική καταστροφή. Την στιγμή αυτή, για όλους εμάς, για όσους ζωντανούς, δεν χρειάζονται θρήνοι και κλάψες. Δεν πρέπουν θρήνοι και λιποψυχία σ’ όσους ρέει στις φλέβες τους αίμα ΕλληνικόΈνα πρέπει: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!
Την ώρα τούτη η σκέψη μου, καθώς και όλων των Ελλήνων Εθνικιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, βρίσκεται δίπλα σ’ όλους τους Έλληνες που προσδοκούν την ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Σ’ αυτούς τους Έλληνες απευθύνομαι όχι μόνο για να ευχηθώ μα για να τονίσω πως το λαμπρό αύριο της Ελευθερίας δεν έρχεται με ευχές, μα κατακτάται με θυσίες και αγώνες. Αδέλφια μου , «για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή», δεν θέλει κιοτήδες και σκλάβους, θέλει ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα, θέλει εθνεγέρτες και φλογερούς μαχητές!
Έλληνες, να έχετε Πίστη! Πίστη στον Θεό και Πίστη στο Αύριο.
Ο Θεός έβαλε την υπογραφή Του για την Ελευθερία της Πατρίδος και δεν την παίρνει πίσω, όπως έλεγε κι ο Στρατηγός.
Αγωνιστείτε για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Δώστε την δυνατότητα στα παιδιά σας να λένε με βεβαιότητα ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ! Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα μας!
Με ταγό την δύναμη της Αντίστασης και της Ελευθερίας, την ανυπότακτη δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όλοι μας στον δίκαιο αγώνα για ΠΑΤΡΙΔΑ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛ. ΠΑΠΠΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών