Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»: ΕΙΜΑΣΤΕ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΑΠΟ… ΚΟΥΝΙΑ!

1375206_1409773895954791_7132147889020398306_n
Πειράματα με 40 μωρά ηλικίας 15 μηνών, διαφορετικών εθνικοτήτων και χρώματος, έκαναν ειδικοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Οι ειδικοί επιστήμονες μελέτησαν τις αντιδράσεις των παιδιών ενώ τους μοίραζαν παιχνίδια. Οι διανομείς ήταν δύο ενήλικες, εκ των οποίων ο ένας διένειμε δίκαια τα παιχνίδια, ενώ ο άλλος μεροληπτούσε. Το 70% των βρεφών επέλεξε να παίξει με τον ερευνητή που έκανε τη δίκαιη μοιρασιά των παιχνιδιών.
Οι ερευνητές επανέλαβαν το τεστ, αυτή τη φορά όμως ευνοώντας ένα μωράκι από την Ασία εις βάρος ενός λευκού. Τότε τα μωρά άλλαξαν συμπεριφορά και.....
έπαψαν να προτιμούν τον «δίκαιο» ερευνητή, ακολουθώντας το αίμα τους, που υπαγορεύει την εύνοια σε ανθρώπους της ίδιας εθνικότητας και των ίδιων χαρακτηριστικών με μας.
Τα βρέφη ήταν ελαστικά στην αδικία όταν ευνοούνταν τα ίδια, ενώ για την επιλογή του συμπαίκτη τους συνυπολόγιζαν το χρώμα και τη φυλή του.
Σύμφωνα με την καθηγήτρια Τζέσικα Σάμερβιλ που συμμετείχε στη έρευνα «αν τα μωρά ενδιαφέρονταν για δικαιοσύνη, θα επέλεγαν πάντα τον δίκαιο ερευνητή. ‘Έδειξαν πάντως ότι τους απασχολούν οι συνέπειες στα μέλη της ομάδας των ομοίων τους».
Αυτοί είναι οι νόμοι της φύσεως, τους οποίους κάποιοι θέλουν να μας επιβάλλουν να αγνοούμε, προς χάριν της Παγκοσμιοποίησής τους!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών