Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Η… ΚΑΜΠΑΝΑ!

1507161_10202601416653957_1460276683_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Βλέποντας πως δεν πιάνουν τα διάφορα κόλπα που έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιήσει το σύστημα, εμφανίζονται και πάλι στη δημοσιότητα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για την περίπτωση μη ανακήρυξης των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής, από τον Άρειο Πάγο. Δηλαδή, να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, «με εντολή Σαμαρά».
Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Βήμα της Κυριακής»: «Κρίσιμη θεωρείται η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη της νομιμότητας ή μη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στις επόμενες ευρωεκλογές, απόφαση η οποία σύμφωνα με τον νέο νόμο θα ληφθεί στις αρχές Μαΐου».
Σας πληροφορούμε πως.....
τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει! Δεν έχει τέτοιο δικαίωμα ο Άρειος Πάγος, για ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, όπως είναι η Χρυσή Αυγή! Αυτό μόνο με έναν τρόπο μπορεί να γίνει: με το έτσι θέλω!
Ο μόνος σκοπός που υπηρετούν τέτοια βρώμικα δημοσιεύματα, είναι να σπείρουν απογοήτευση στις τάξεις του Κινήματος (το γνωστό «όσο κι αν προσπαθούμε δε γίνεται τίποτα, το σύστημα είναι πανίσχυρο»…), και να στρέψουν εγκαίρως σε άλλες κατευθύνσεις όσους ψηφοφόρους είναι με το ένα πόδι στη Χρυσή Αυγή.  
 Ούτε το ένα θα συμβεί ούτε το άλλο! Αντίθετα, για μια φορά ακόμα, θα επιβεβαιωθεί η λαϊκή παροιμία «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα». Και η νύχτα της 25ης Μαΐου, θα είναι (πολιτικά) η τελευταία τους!
(ΥΓ) 1: Τ’ ακούς Αντωνάκη; Για σένα χτυπάει η καμπάνα!
(ΥΓ) 2: Όσον αφορά το βρωμερό σκουπίδι που παίζει το ρόλο του συμβουλάτορα για νομικίστικες ακροβασίες και άλλες ατιμίες, σύντομα θα τον ξεβρακώσουμε! Ας μη χαίρεται, δεν εννοούμε κυριολεκτικά (γιατί πολύ του αρέσουν τα ξεβρακώματα…), αλλά πολιτικά…

Διαβάστε και:


1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών