Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 06, 2014

ΟΣΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ 1.000.000 ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ – ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”- ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ

Εθνος 4 5 14

Εκλεκτά ονόματα από τη λίστα με τους πλουσιότερους Ρώσους, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι της σόουμπιζ και περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι σε μια εντυπωσιακή έναρξη του νέου ξενοδοχείου στην Χαλκιδική όπου ξεκαθάρισαν απολύτως οι ρόλοι.
Εμείς είμαστε ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ τα γκαρσόνια των φραγκάτων απανταχού της γης…
Απόδειξη; Η δουλοπρέπεια της αστυνομίας που δεν τους ενόχλησαν ούτε αν έχουν άδεια για την συναυλία, ούτε για το εαν κόπηκαν αποδείξεις, λέμε εμείς τώρα, παρά μόνο “για διατάραξη κοινής ησυχίας” κι αυτό μετά από παρα πολλά τηλέφωνα!!!
Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”, ανάμεσα στους..... καλεσμένους ήταν οι Κάμο Αβαγκουμιάν, Σαμβέλ Καραπετιάν και Αρσέν Κανόκοφ, που είναι στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, αλλά απέφυγαν τα φλας, σε αντίθεση με τον πιο εξωστρεφή Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε δίπλα του τον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Παρούσα και η  Βάνα Μπάρμπα.
Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, το παρών στη βραδιά έδωσε και Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, το όνομα του οποίου κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από το ξενοδοχείο. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει και το ύψος της επένδυσης, ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν λόγο για 70 εκατομμύρια ευρώ!Αντάξια της επένδυσης ήταν και η βραδιά των εγκαινίων, στην οποία συμμετείχαν 130 καλλιτέχνες και περιελάμβανε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα, δεξιοτέχνες μάγους, επιδείξεις γυμναστικής, σόου με λέιζερ, γκουρμέ δείπνο τεσσάρων πιάτων, αλλά και live συναυλία του Αντώνη Ρέμου και άλλων Ελλήνων αλλά και του επίσης διάσημου Ρώσου τραγουδιστή Φίλιπ Κιρκόροφ. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα πυροτεχνήματα διάρκειας 15 λεπτών υπό τους ήχους γνωστών τραγουδιών, αλλά και ο στολισμός των τραπεζιών και γενικότερα του χώρου με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα, κρίνους και μοβ ορτανσίες, που λέγεται ότι κόστισαν 200 χιλιάδες ευρώ! Ο Ρέμος και η… αστυνομία
Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, λίγο μετά τις 23:30 απογείωσε το κέφι των προσκεκλημένων, όμως η βραδιά είχε απρόοπτα. Στις 00.15 η Αστυνομία θέλησε να σταματήσει τη συναυλία που βρισκόταν σε εξέλιξη έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας. 
Ο Ρέμος όπως γράφει το Έθνος, συνέχισε να τραγουδά λέγοντας: “Εγώ δεν σταματώ, ας με συλλάβουν…”(η προσωποποίηση της αντίστασης!!!), ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το κέφι και τη διάθεση των καλεσμένων που άρχισαν να χορεύουν γύρω από την πισίνα. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει, με τον κόσμο να τον χειροκροτά για αρκετή ώρα…
Χειροκροτούσαν τον “επαναστάτη χωρίς αιτία;… Γιατί αν για κάτι θα έπρεπε να να ανησυχήσει ο Ρέμος και οι υπόλοιποι Έλληνες προσκεκλημένοι είναι για το πόσο εύκολα γινόμαστε συμμέτοχοι στο πέταμα των χρημάτων – 200.000 ευρώ ΜΟΝΟ για λουλούδια; – όταν εκατοντάδες στην Ελλάδα πεινάνε…
Εαν αυτό δεν είναι πρόκληση των φραγκάτων έναντι των νεόπτωχων, τότε τι είναι; 

2 σχόλια:

  1. καλημερα σε ολους .Φυσικα και ηταν η μπαρμπα ,ψαχνοντας για μουστεριδες ,εδω πηγε μεχρι το ντουμπαι και συναντηθηκε λεει με τον χουν καρλος για δουλειες λεει ,και εχει δικιο αφου το μαγαζακι της το εχει επανω της .Στη χαλκιδικη δεν θα ηταν που ειναι ενα βημα; κατι τετοιες μετα μιλανε και για ηθικη ,ολο και καποιος ρωσσος θα πεσει στα διχτυα της ξεπεσμενης.Τωρα θα μου πειτε γιατι αναφερωμαι σ' αυτην ,απλα μου τη δινει που κανει συνεχως την εξυπνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨ΣΥΓΚΡΑΤΩ¨΄ Υψος επενδυσεως 70,000,000 ευρω. Ποσα απο αυτα ειναι αναπτυξιακη επιχορηγηση απο τα ταμεια ΕΕ(συνηθως ΤΟ 40% ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ= 28,000,000) ?Δανειο με χαριστικο επιτοκιο (αλλο ενα 50% =35,000,000) Υπερτιμολογηση του εργου (συνηθως 150% (42,000,000) επι του πραγματικου κοστους ητοι περι τα 28,000,000). Μιζες σε πολιτικους περι το 7% ητοι αλλα 5,000,000. Ποσοι Ελληνες θα δουλεβουν εκει μετα απο τριετια απο τις θεσεις εργασιας για τις οποιες ελαβε την επιχορηγηση και χαριστικο δανειο? Συνηθως κανενας ,θα αντικατασταθουν απο εισαγωμενους νομιμους και μη. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΛΑΒΕ ο "επενδυτης" 63,000,000 μειον εξοδα( (28,000,000+5,000,000) + κοστος οικοπεδου 7,000,000)= 23,000,000 στην τραπεζα του (αφου παρει πισω και τα οσα εβαλε αρχικα για δουλεψει το συστημα) για να κανει και την επομενη "επενδυση "εις υγειαν των κοροιδων (Ελληνων). Γιαυτο και ειχαν μαζευτει εκει ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και τα σκορπιζαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών