Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 06, 2014

Δύο χρόνια από τον πρώτο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής - Μιχαλολιάκος: Veni,Vidi, Vici!


Δύο έτη συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα εκείνη κατά την οποία του Ελληνισμού το Φως έλαμψε μέσα στο σκοτάδι του διεθνιστικού παραλογισμού και του ακραίου ανθελληνισμού. Η 6η Μαΐου του 2012 και ο λαμπρός θρίαμβος του Λαϊκού Εθνικισμού, σηματοδότησε την αρχή του τέλους για τα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας, τα οποία κατέκλεψαν και ταπείνωσαν τον Ελληνικό Λαό, χαράσσοντας μια Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα και τους Έλληνες.

Μετά από μια προεκλογική περίοδο αδιανόητης για τον κοινό νου λάσπης, συκοφαντιών και φίμωσης των Εθνικιστών...
ο Ελληνικός Λαός με μπροστάρη την Ελληνική Νεολαία, συντάχθηκε κάτω από τις Σημαίες με τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο και τις Γαλανόλευκες και άναψε απ' άκρο σ' άκρο της Ελληνικής Πατρίδος τις δάδες της Εθνικής Αντίστασης! 500.000 Έλληνες, απέρριψαν άπαξ και δια παντός τα ψευτοδιλήμματα των απατεώνων του κλεπτοκρατικού τόξου και οδήγησαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός Λαός έβαλε τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή των Ελλήνων και μόνον εκείνος μπορεί να την βγάλει!

Στα δύο έτη κοινοβουλευτικής δράσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες άκουσαν από βήματος της Βουλής αλήθειες, τις οποίες κανένα κόμμα και κανένας βουλευτής δεν είχαν τολμήσει να αποκαλύψουν. Οι υπηρέτες του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου και οι κόκκινοι και ροζ παρίες της Χούντας του Μνημονίου, στάθηκαν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν δια του πολιτικού διαλόγου τα συντριπτικά επιχειρήματα, τις προτάσεις και τις λύσεις τις οποίες παρέθεσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Στα επιχειρήματα απάντησαν με ύβρεις και αφορισμούς, στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με απαγορεύσεις, στην Εθνική Αντίσταση με πολιτικές δολοφονίες και πολιτικές διώξεις!
Δύο Σύντροφοί μας, βαστούν πάντοτε τις Σημαίες αυτού του Ιερού Πολιτικού Αγώνος! Τα ονόματά τους έχουν χαραχτεί σε κάθε ελληνική καρδιά, η οποία φλέγεται από το πάθος για τη Λευτεριά: Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης, προπορεύονται και φωτίζουν το δρόμο μας.

Ο Αρχηγός μας βρίσκεται παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με βουλευτές εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό. Μοναδικό τους έγκλημα: είπαν την Αλήθεια στο Λαό τους και αρνήθηκαν να τον βλέπουν να πεθαίνει!

Δεκάδες Συναγωνιστών μας οδηγήθηκαν στις φυλακές του αντεθνικού Καθεστώτος, επειδή αρνήθηκαν να ανεχθούν τις εθνικές ταπεινώσεις και την εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού.
Δεκάδες Συναγωνιστών μας σε όλη την ελληνική επικράτεια υπέστησαν τις δολοφονικές επιθέσεις παρακρατικών της αριστεράς. Τοπικές μας Οργανώσεις δέχθηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα των «δημοκρατών» της μαρξιστικής πανούκλας. Έλληνες αστυνομικοί και στρατιωτικοί παραδόθηκαν ως βορά στα αιμοβόρα σκυλιά του Καθεστώτος, στους κρατικούς μηχανισμούς και στους δημοσιογραφικούς του πραίτορες. Όμως.

Όμως χιλιάδες Νεολαίοι σε όλη την Ελληνική Πατρίδα, χαλύβδωσαν την Πίστη τους στην αιώνια και καθάρια, Εθνική και Κοινωνική Ιδέα και ξεχύθηκαν με μεγαλύτερη ορμή στον καθ' όλα δίκαιο Πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Χιλιάδες συμπατριωτών μας, όλων των ηλικιών, γνώρισαν το στυγνό πρόσωπο μιας Τυραννίας χειρότερης και από την Τουρκοκρατία ακόμη, όπως αυτή εκδηλώθηκε εις βάρος ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος.

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, επίορκοι δικαστικοί και ο εσμός των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου, επιδίωξαν με κάθε μέσο την εξάλειψη της Χρυσής Αυγής. Τι κατόρθωσαν; Κατόρθωσαν να γιγαντώσουν το Κίνημά μας και κυρίως, να δώσουν το έναυσμα για να σφυρηλατηθεί μεταξύ εκατομμυρίων Ελλήνων, μια Ενότητα πρωτόγνωρη, την οποία καμία δύναμη στον κόσμο δεν δύναται πλέον να διαρρήξει! Το ερώτημα ως εκ τούτου, δεν αφορά το ποιος θα επιτρέψει στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να απελευθερώσει το Λαό μας από τη δουλεία των τόκων και τους Τυράννους που εξουσιάζουν, αλλά ποιος μπορεί να το αποτρέψει!

Η Θέληση του Ελληνικού Λαού ταυτίζεται με τη Θέληση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος: αγωνιζόμαστε για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία!

Την 6η Μαΐου 2012, ο Αρχηγός μας, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, απάντησε με το περίφημο Veni, Vidi, Vici στην εγκληματική συμμορία πολιτικάντηδων, τραπεζιτών και δημοσιογράφων που ξεπουλούν την Πατρίδα και εξαθλιώνουν το Λαό. Τα λόγια του, στοιχειώνουν τους υπεύθυνους των δεινών μας και σκορπίζουν την ελπίδα, τον ενθουσιασμό και την προσμονή σε ολοένα και πλατύτερες λαϊκές μάζες, που αποζητούν Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη, κάτω από τα Λάβαρα του Λαϊκού Εθνικισμού.

6 Μαΐου 2014 σήμερα και οι Σημαίες μας κυματίζουν περήφανα σε πόλεις και χωριά της αγαπημένης Πατρίδος. Η Αυγή που θα ξημερώσει, θα είναι Δική μας κι αυτό δεν εξαρτάται ούτε από επίορκους πολιτικούς και δικαστικούς, ούτε από σιωνιστικές οργανώσεις, ούτε από στρατευμένους δημοσιογράφους που μας καθυβρίζουν κατ' εργολαβία. Εξαρτάται μονάχα από την Πίστη των Εθνικών Αγωνιστών και τη Θέληση του Ελληνικού Λαού!

Ο Αρχηγός την 6η Μαΐου 2012 δήλωσε: «εκείνοι οι οποίοι προδίδουν αυτή την Πατρίδα, ήρθε η ώρα να φοβηθούν»!

Ας μας μισούν λοιπόν, αρκεί να μας φοβούνται! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω το Κίνημα! Ζήτω η Πατρίδα!

Ευάγγελος Καρακώστας

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών