Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 06, 2014

ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ;

09_

Μετά την έγκριση του τζαμιού στην Αθήνα κάτω από την πίεση των Τούρκων και των Ελληνόφωνων πιονιών τους, πρέπει επιτέλους να τεθεί θέμα της νομιμότητας του Ισλαμισμού στην Ελλάδα .
Πως είναι δυνατόν μια θρησκεία τόσο απάνθρωπη, τόσο επιθετική και αμείλικτη να υποστηρίζεται από τα «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» και τους «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ» ΑΘΕΟΥΣ.
Όλες οι Ισλαμικές χώρες βρίσκονται σε πολιτισμικό μεσαίωνα. Οι γυναίκες θεωρούνται αντικείμενα. Τιμωρούνται επειδή .....
οδηγούν αυτοκίνητο, επειδή φαίνεται το πόδι τους, επειδή χαιρέτησαν κάποιον στον δρόμο. Ακόμα κι όταν μικρά κοριτσάκια  πέφτουν θύματα βιασμού, τιμωρούνται ως θύτες του βιασμού τους ! Κι όταν λέμε τιμωρία δεν εννοούμε χρηματικό πρόστιμο. Μιλάμε για αποκεφαλισμούς, λιθοβολισμούς, απαγχονισμούς και εκτελεστικά αποσπάσματα.
Οι Ισλαμιστές δεν αποδέχονται ΚΑΝΕΝΑ κοσμικό νόμο. Γι αυτούς, όποιο νομικό σύστημα δημιούργησε ο άνθρωπος είναι παράνομο. Όταν έρχονται στην Ελλάδα , ο μοναδικός σκοπός τους ,αν αποκτήσουν δύναμη, που σιγά-σιγά την αποκτούν, είναι να επιβάλλουν την Σαρία διότι «μόνο ο Αλλάχ δημιουργεί το νόμο και τον παρέδωσε στους ανθρώπους μέσω του Ισλάμ.»
Η Σαρία υπαγορεύει ότι οι Μουσουλμάνοι πρέπει να διεξάγουν Τζιχάντ στο διηνεκές, μέχρις ότου ο Οίκος του Πολέμου (DarAlHarb) όπου δεν ισχύει η Σαρία,(π.χ. Ελλάδα) περιέλθει στη κυριαρχία του Οίκου του Ισλάμ (DarAlIslam) ή του Οίκου της Υποταγής, όπου εφαρμόζεται η Σαρία. Αναλόγως των συνθηκών, η Σαρία επιβάλλει και κατευθύνει τόσο τον βίαιο αγώνα (τρομοκρατία) όσο και το προ-βίαιο Τζιχάντ, υπό την έννοια της διεισδύσεως κάποιου σ’ ένα χώρο χωρίς να γίνει αντιληπτός.(βλέπε την «προοδευτική» Σουηδία που η Σαρία είναι κοντά….)
Έρχονται λοιπόν οι υποστηρικτές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και μας επιβάλλουν μια θρησκεία, μέσω της λαθρομετανάστευσης , που ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!
Οι ίδιοι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ έπρεπε να την είχαν καταδικάσει και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ σαν ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Δεν το κάνουν όμως! Γιατί άραγε;
Μήπως γιατί οι οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» με τους ντόπιους υποτακτικούς τους έχουν άλλο σκοπό;
Μήπως  τελικά θέλουν να διαλύσουν την επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν πολιτισμικό χάος ώστε να μας έχουν του χεριού τους; 
Μήπως επειδή η Ελληνοορθοδοξία είναι ισχυρός παράγοντας συνεκτικότητας του Ελληνικού Έθνους;
Μήπως επειδή η Ελληνοορθοδοξία είναι ένα από τα πρωτεύοντα χαρακτηριστικά της Ελληνικής Εθνικής ταυτότητας;
Το Ισλάμ είναι τόσο ΑΣΥΜΒΑΤΟ με το Ελληνικό πολιτισμικό υπόβαθρο και θα δηλητηριάζει τόσο πολύ την Ελληνική κοινωνία που θα την  καταλήξει στο πολιτισμικό επίπεδο μιας οποιασδήποτε άλλης Ισλαμικής χώρας.
Μήπως τελικά ο Άρειος Πάγος πρέπει να και να αφήσει τον «έλεγχο» των νόμιμων πολιτικών κομμάτων και  εξετάσει το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Ισλάμ ώστε να αποφανθεί για την νομιμότητα του ;
Η αν κάποια  «Πίστη», προωθεί και εκτελεί! βίαιες και απάνθρωπες πράξεις, είναι αποδεκτή, επειδή είναι «ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ» από «κάποιους», άσχετα αν πρακτικά και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οδηγεί τα Έθνη σε πολιτισμικό μεσαίωνα.

2 σχόλια:

  1. ευχωμαι να μην το επιτρεψει Ο ΘΕΟΣ αλλα αν γινει οι πρωτοι που θα σφαξουν αυτα τα ζωα να ειναι οι υποστηρικτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ: ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑΣΕ Η ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
    "Πόσο πολύ αργεί ρε παιδί μου αυτή η Διεθνής Αμνησ(τ)ία όταν πραγματικά πρέπει να πάρει θέση για πραγματικά εγκλήματα…"
    "Διεθνής Αμνησ(τ)ία"

    http://ethnikismos.net/2014/05/05/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CF%83%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%89-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1/


    Και μία ανάρτηση που δεν είναι σχετική με την παρούσα έχει όμως ενδιαφέρον.
    Παράξενη τουρκική κινητικότητα στον ποταμό Εβρο

    http://www.hellas-now.com/2014/05/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών