Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Αποκλειστική συνέντευξη του στενού συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν, αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μην χάσετε στην “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” της Τετάρτης 21 Μαΐου την βαρυσήμαντη συνέντευξη με τον στενό συνεργάτη του Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛ. ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ:

«Το γεωπολιτικό όραμα της συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, θα αποτελέσει την απαρχή της ανοικοδόμησης της Ευρώπης των Εθνών»

«Για τους Ρώσους οι Έλληνες είναι οι προπάτορες τους, αφού οι ίδιοι θεωρούν, και σωστά, τους εαυτούς τους ως πολιτιστικούς σας απογόνους. Έτσι εξηγείται και το γενικό αίσθημα αγάπης και σεβασμού που τρέφει ο λαός μας για τους Έλληνες. Το πρόβλημα είναι ότι......
η πολιτική εξουσία εκφράζει ανοιχτά τον αμερικανισμό. Αλλά η ελληνική κοινωνία, η οποία κατατάσσεται πολύ πιο κοντά στους Ρώσους παρά στους Αμερικανούς, θα μπορούσε να συσπειρωθεί γύρω από μια πολιτική δύναμη που θα προκαλέσει την πολιτική εξουσία, η οποία είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα του.»

«Πρέπει λοιπόν να προβούμε σε μια πολιτιστική Ένωση, στην ανοικοδόμηση της Ευρώπης του πνεύματος και του πολιτισμού. Μην έχετε αμφιβολίες, η κρίση δεν είναι οικονομική. Είναι πρωτίστως κοινωνική, ηθική και πολιτιστική.»

«Γνωρίζω επίσης τις θέσεις σας εις ότι αφορά την γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία, κάτι που δεν είναι και τόσο ελκυστικό να λέγεται σήμερα στην Ελλάδα όταν αυτή κυβερνάται από αυτούς που κυβερνάται. Εκφράζετε τα συμφέροντα των Ελλήνων κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο.»

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών