Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Σαμαροφρουροί του Antinews: "Εφιάλτης: Παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις υπάρχουν 700 με 800 χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής..."

 Σε μια αρκετά σοβαρή ανάλυση προέβη η ιστοσελίδα του... Σαμαρά, antinews, μια ημέρα μετά τη λήξη του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η φιλοσοφία του άρθρου περιτριγύριζε γύρω από το σκεπτικό των ψηφοφόρων και τα κίνητρα της ψήφου, εν όψει και των Ευρωεκλογών, και εστίασε στο μεγαλύτερο τρόμο του συστήματος, τη Χρυσή Αυγή.

"Υπάρχουν ορισμένα αποτελέσματα που θα πρέπει να αναλυθούν ξεχωριστά και να απασχολήσουν τους σοβαρούς πολίτες αυτής της χώρας καθώς και τα κόμματα.... Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να κλείσουμε τα μάτια σε φαινόμενα ...και δεν πρέπει να τα αφήσουμε να γιγαντωθούν.",γράφουν για τη Χρυσή Αυγή και συνεχίζουν πιο συγκεκριμένα:

"Το πρώτο φυσικά είναι η παρουσία της Χρυσής Αυγής...κανείς δεν παραβλέπει το......
υψηλό ποσοστό που πήραν  στην Αθήνα και στην Αττική... Καλά ποσοστά πήραν κι άλλοι «μαύροι» υποψήφιοι σε δήμους και περιφέρειες καταγράφοντας μια εικόνα που δείχνει ότι το «μαύρο μέτωπο» αντέχει."

Για να φθάσει μετά στην ερώτηση - ομολογία ο αρθρογράφος , όπως είπε και ο Μπαλτάκος στο γνωστό βίντεο - αποκάλυψη της σκευωρίας:
" Και το ερώτημα είναι τι θα γινόταν άραγε αν δεν είχαν αποκαλυφθεί οι εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Αν δεν ήταν στη φυλακή η μισή και παραπάνω Κ.Ο. της οργάνωσης ποιο θα ήταν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής;"

Μας λένε λοιπόν οι παπαγάλοι του Σαμαρά ότι η σκευωρία στήθηκε για να καταποντιστεί δημοσκοπικά η Χρυσή Αυγή;.
Το πέτυχαν; Ας τους αφήσουμε να απαντήσουν οι ίδιοι:

"Θα πρέπει να απασχολήσει τους πάντες το ένα και βασικό θέμα. Υπάρχουν ακόμη 700-800 χιλιάδες Έλληνες από στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή..."

Ο εφιάλτης τους λοιπόν παραμένει και αφού οι ίδιοι παραδέχονται ότι υπάρχουν 700 με 800 χιλιάδες ψηφοφόροι που αντιστοιχούν περίπου σε 12%, με τα δεδομένα της συμμετοχής των βουλευτικών εκλογών και όχι των Ευρωεκλογών, να ετοιμάζονται να δουν.... μαύρο όλο το χάρτη την Κυριακή στις 25 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών