Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

“Ο Αποδυτηριάκιας”: Θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή, ήττα για τον Σύριζα οι εκλογές...


“Ο Αποδυτηριάκιας”: Θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή, ήττα για τον Σύριζα οι εκλογές...

Η γνωστή αθλητική και παραπολιτική στήλη του "Αποδυτηριάκια" αναλύει με το γνωστό ύφος το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής.
Μέσα σε λίγες γραμμές περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια το πραγματικό μήνυμα που έχει ήδη λάβει το καθεστώς. Με βάση τους απόλυτους αριθμούς λοιπόν η Χρυσή Αυγή θριάμβευσε (υπερδιπλασίασε τα ποσοστά της) και οι Συριζαίοι ηττήθηκαν (αισθητή μείωση σε σχέση με τις εκλογές του '12).
Ακολουθεί το σχόλιο: ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ
Ο Κασιδιάρης λέει ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι το κόμμα του, η Χρυσή Αυγή. Έχει δίκαιο. Με τη λογική τι ψάρια πιάσαμε στις βουλευτικές εκλογές, τι στις προηγούμενες δημοτικές και τι σήμερα, το 2014.
Μιλάμε για....
θρίαμβο της εγκληματικής οργάνωσης, της Χρυσής Αυγής.
Αυτό που δεν λέει ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ότι ο Σύριζα επιβεβαίωσε όλα τα γκάλοπ εδώ και δυο χρόνια. Ότι έχει πατήσει φρένο και δεν παίρνει τα επάνω του. Κολλημένη βελόνα το κόμμα του Τσίπρα.
Στην Αθήνα μιλάνε για τις εντυπωσιακές επιτυχίες της Δούρου και του Σακελλαρίδη. Τρελλό. Ο Σύριζα στις βουλευτικές εκλογές του 2012 έπιασε 27% στην Αθήνα πολύ πιο επάνω από τα ποσοστά των δυο συριζαίων στον Δήμο και την περιφέρεια αντίστοιχα. Ο Κασιδιάρης το ποσοστό της Χρυσής Αυγής το 2012 (7,8%) το υπερδιπλασίασε.
Ο αποδυτηριάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών