Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στον Κολωνό


Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στον Κολωνό

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών που θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο των Ελλήνων Εθνικιστών και την οριστική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιο του, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στην πλατεία Μεταξά (Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, Λένορμαν 130).
Κεντρικοί ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος

1 σχόλιο:

  1. Όλες αυτές τις ημέρες από ΟΛΑ τα κανάλια πρβάλλονται από 2 και 3 φορές συνολικά οι διακαναλικές συνεντεύξεις των κομμάτων που θα πάρουν μέρος στις Ευρωεκλογές.. Η σημερινή διακαναλική Σ/Τ της Χρυσής Αυγής προβλήθηκε από το star (ΜΟΝΟ ενώ χθες αυτή των Οικολόγων π.χ. ήταν περίπου σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ).. Βέβαια ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ τις αλήθειες και ΚΟΠΗΚΕ στα 45 λεπτά ενώ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ δίνεται ΚΑΝΟΝΙΑ Η ΜΙΑ ΩΡΑ.. Από το ημίωρο και έπειτα, όπως έγινε γνωστό ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ STAR 'έσπασαν" τα τηλέφωνα στα γραφεία των Διευθυντων να την ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ!! ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;; Το βράδυ (στις 12,45) μπας και πάνε για ύπνοι οι γέροι ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ θα την προβάλλει η ΝΕΡΙΤ.. 'Ντάξει.. Την έδειξαν όπως την έδειξαν σε ένα κανάλι ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ που ψηφίζουν ακόμα τα "παραδοσιακά" κόμματα της διαπλοκής.. Να την βάλουν τώρα τα χαράματα στην Κρατική τηλεόραση (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ) για να είναι και ΤΥΠΙΚΑ εντάξει.. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών