Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

«ΒΗΜΑ»: ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές –που θα δώσουν το πιο ξεκάθαρο και αναμφισβήτητο πολιτικό μήνυμα- ακόμα και οι πιο σκληρές καθεστωτικές φυλλάδες προαναγγέλλουν (με τον τρόπο τους…) την επικείμενη συντριβή του φον Αντωνάκη και της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας)! Προφανώς, για να διασώσουν την όποια αξιοπιστία τους έχει απομείνει.

Έτσι, το «Βήμα της Κυριακής», δημοσιεύει δισέλιδο ρεπορτάζ που υπογράφει ο ειδικός επί τα νεοδημοκρατικά Άρης Ραβανός, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το φάντασμα του Μαΐου 2012 επάνω από το Μαξίμου». Ιδού και τα πιο σημαντικά στοιχεία του περιεχομένου:

«Ένα φάντασμα πλανιέται επάνω από το Μαξίμου, εν όψει της...
κρίσιμης μάχης των ευρωεκλογών: το 18,8%, το ιστορικά χαμηλό ποσοστό της ΝΔ, που κατέγραψε στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012… Υπάρχουν αρκετά κορυφαία στελέχη, υπουργοί και βουλευτές, που δεν συμμερίζονται τις αισιόδοξες εκτιμήσεις του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι πιο επιφυλακτικοί, μιλάνε για «βουβό» κλίμα και εμφανίζονται ανήσυχοι και προβληματισμένοι από τα μηνύματα που λαμβάνουν από την κομματική και κοινωνική βάση της ΝΔ…».

Και βέβαια, η καθεστωτική φυλλάδα δεν παραλείπει να προβλέψει και τη… μαύρη νύχτα που θα περάσει ο αρχιτέκτονας της ήττας, φον Αντωνάκης, την 25η Μαΐου, από τους καραμανλικούς και τους μητσοτακικούς:

«Το ενδιαφέρον είναι ότι παραδοσιακές πολιτικές οικογένειες της ΝΔ, που ακόμα και σήμερα έχουν επιρροή, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, ήδη συζητούν διάφορα σενάρια για το βράδυ των ευρωεκλογών. Δεν είναι λίγα τα μέλη τους ή υποστηρικτές αυτών των οικογενειών που αναφέρουν ότι μπορεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να προκύψουν σοβαρά πολιτικά ζητήματα και να εκκινήσουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις».

Ήτοι, την αποκαθήλωση του φον Αντωνάκη και της παρέας του (Λαζαρίδη, Βορίδη, Δένδια, Αθανασίου κ.λπ.)…

(ΥΓ): 11 και σήμερα μείνανε!

1 σχόλιο:

  1. Σοβαρά ζητήματα; Ενδιαφέρουσες εξελίξεις; Τι λέτε; Μας τρομάζετε κύριε πρέσβη! Μήπως εννοείται ότι ο Μητσοτάκης τον περιμένει στην γωνία τον Σαμαρά; Με το πρώτο σοβαρό στραβοπάτημα - και εννοούμε ποσοστό ευρωεκλογών κάτω του 17% όπως και αναμένεται - Θα τεθεί από την Μητσοτακική πτέρυγα άμεσο θέμα αρχηγίας. Ο βρικόλακας δεν ξέχασε ποτέ την προδοσία του 1993. Μόνο την προσπέρασε για το καλό της παράταξης του.. Δεν ξέχασε όμως ποτέ. Δεν θα πεθάνει αν δεν εκδικηθεί. Περιμένει σαν τον καρχαρία. Σιωπηλά, ύπουλα, αθόρυβα. Και μόλις φάει το πρώτο στραπάτσο στις 25 Μαΐου θα του επιτεθεί να τον κατασπαράξει. Με δύναμη, με μίσος, με ορμή. Και δεν θα βρεθεί κανείς μέσα στην ΝΔ να υποστηρίξει τον Σαμαρά γιατί οι περισσότεροι τον θεωρούν ξένο σώμα. Η μικρή παρεούλα του: Δένδιας, Αθανασίου, Στουρνάρας, Γεωργιάδης, Χατζηδάκης Βορίδης και Σταικούρας δεν αρκούν να τον βοηθήσουν . Ή θα λακίσουν για να μην τους πάρει μαζί του στον βυθό. Τελείωσε ο Σαμαράς, και κανείς από την ΝΔ δεν θέλει να δεί το πολιτικό του τέλος να συνδέεται με αυτό του Σαμαρά. Θα ρίξουν όλο το βάρος της ήττας επάνω του (όπως και του αξίζει) και θα καννιβαλίσουν το πολιτικό του πτώμα μπροστά στις κάμερες για να διασκεδάσουν το δημόσιο αίσθημα αλλά και αυτό των ακραιφνών και πιστών ψηφοφόρων της ΝΔ.
    Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι πολύ γρήγορες. Τι σημαίνει αυτό; Παραίτηση Σαμαρά, εκλογή νέου αρχηγού μέσα στην ΝΔ ( μπορεί να είναι ο Βορίδης αυτός. Είναι ο μόνος που μπορεί να πλησιάσει την ΧΑ για μελλοντική συνεργασία προκειμένου να μην δούμε τον ΣΦΥΡΙΖΑ να κάνει κυβέρνηση ). Και αμέσως μετά εκλογές ή μέσα στον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο.
    Μου μυρίζεται έξοδος των Βουλευτών μας από την φυλακή με απαλλακτικό βούλευμα αν προκηρυχθούν τότε εκλογές. Έχω άδικο ρε Πασπαρτού;
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!
    ΛΑΟΣ. ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών