Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Η ΜΟΥΣΑΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ… ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ

sam-kontsitas_o
Γράφει ο Αντίοχος.

Το αποκρουστικό της πρόσωπο –που είναι σαν τα μούτρα της… μουσάτης τραβεστί-  έδειξε η Ευρώπη των νεοταξιτών, στο διαγωνισμό του gayparade, ε συγνώμη, της Eurovisionήθελα να πω.
Και βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που (ένας ή μία γράφουνε τώρα;) τραβεστί κερδίζει. Την αρχή είχε κάνει το 1997 η διαβόητη DanaInternational, από το Ισραήλ. Αλλά ετούτη δω η Conchita Wurst, παραήτανε… κραγμένη.
Παρεμπιπτόντως, η πρόκληση άρχιζε από το ονοματεπώνυμό της λεγάμενης, μιας καιConchita στα ισπανικά σημαίνει αιδοίο και Wurst στα γερμανικά λουκάνικο και κατέληγε στο μούσι…
Ωστόσο, αξιοσημείωτος ήταν ο......
ενθουσιασμός των εγχώριων ψοφοδεξιών (των τραβεστί πολιτικών…) για τη νίκη της μουσάτης τραβεστί. Που κατάλαβαν, ότι η επικράτηση της… κουνιοτράμπαλης ήταν μήνυμα κατά των… ακροδεξιών, εκφράζοντας όμως τις αμφιβολίες τους αν φτάνει αυτό το τέρας για να σταματήσει τον επελαύνοντα «φασισμό».
Ιδού ένα απόσπασμα από τον… πανηγυρικό της ημέρας, του σαμαρικότερου του Σαμαρά antinews:
«Αν δηλαδή πράγματι η Ευρώπη έστειλε μήνυμα ενάντια στις διακρίσεις των ανθρώπων, στη μισαλλοδοξία τότε μπράβο. Αν προήχθη έτσι η αγάπη για τον διπλανό, όποιος κι αν είναι, ό,τι κι αν κάνει ή αν ήταν μήνυμα ενάντια στους ακροδεξιούς και τους κάθε λογής φασίστες και ομοφοβικούς που αρέσκονται να κυνηγούν τους ομοφυλόφιλους τότε μπράβο στην Ευρώπη.
Πολύ αμφιβάλλουμε όμως ότι η Κοντσίτα με τα μούσια μπορεί να γίνει το μέσο για να σπάσει το κάστρο του φασισμού και του μίσους στην Ευρώπη, και θα το δούμε αυτό στις ευρωεκλογές. Δυστυχώς απαιτούνται πολύ περισσότερα…».
(ΥΓ) 1: Φήμες (μη επαρκώς επιβεβαιωμένες) λένε ότι το ενθουσιώδες άρθρο για την ανωμαλάρα το έγραψε εκείνος ο (κουνιστός και λυγιστός…) κορυφαίος της ΝΔ που πάει μόνο με τραβεστί, όπως κατήγγειλε παλαιότερα ο Η. Κασιδιάρης (και μόνο με ΜΗ εγχειρισμένα τρεβεστί, όπως προσθέτω εγώ…).
(ΥΓ) 2: Λέτε ο φον Αντωνάκης –μέσα στην απελπισία του να γυρίσει το κλίμα και να «σπάσει το κάστρο του φασισμού» της Χρυσής Αυγής- να πάρει τον δημοφιλή μουσάτο τραβεστί μαζί του, στις περιοδείες που θα κάνει προσεχώς; Για να δούμε, θα το δούμε;
(ΥΓ) 3: Ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι πολλά στελέχη της ΝΔ που έχουν σκοπό να λακίσουν μυστικά από τη χώρα την 25η Μαΐου, είναι αποφασισμένα να μεταμφιεστούν σε… Conchita Wurst. Λέτε να αληθεύουν;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών