Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 12, 2014

Χρήστος Παππάς: Διώκουν και την Ορθοδοξία, κλείνουν τα εκκλησιαστικά σχολείο


Χρήστος Παππάς: Διώκουν και την Ορθοδοξία, κλείνουν τα εκκλησιαστικά σχολεία

Ρεπορτάζ της εθνικής εφημερίδας "Εμπρός" για το κοινοβουλευτικό έργο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.
Στο στόχαστρο της κατοχικής κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά βρίσκεται πλέον επισήμως ένας εκ των βασικών πυλώνων του Έθνους μας, η Ορθοδοξία.
Με εντολή του εθνομηδενιστικού υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου θα κλείσουν τα περισσότερα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, στο πλαίσιο της απαίτησης διεθνών ανθελληνικών κύκλων για μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα νεοταξικό πολυθρησκευτικό και πολυφυλετικό χυλό.
Ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς από το κελί της τιμής όπου βρίσκεται, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον κ. Αρβανιτόπουλο. Όπως αναφέρεται σ’ αυτή, την ώρα που.....
η κυβέρνηση (των μειοδοτών) δρομολογεί την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και ιδρύεται τμήμα μουσουλμανικών σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δέχεται επίθεση η Ορθοδοξία και δη η εκκλησιαστική εκπαίδευση.
Σύμφωνα με τον κ. Παππά σκοπός είναι να οδηγηθούν στην αποψίλωση από Έλληνες Ορθόδοξους ιερείς οι Ενορίες. Ο Εθνικιστής Βουλευτής ερωτά τον αρμόδιο υπουργό αν «αντιλαμβάνεται ότι αποστερείται από τους Έλληνες το δικαίωμα επιλογής σχολείων, περιορίζεται το δικαίωμα εκατοντάδων Ελληνόπουλων στην Παιδεία κατά τα παραδοσιακά Ορθόδοξα ήθη;»
Πράγματι, σύμφωνα με την οδηγία του κ. Αρβανιτόπουλου δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο και Λύκειο αν δεν έχει τουλάχιστον είκοσι μαθητές ανά τάξη. Ο κ. Παππάς καλεί τον υπουργό να απαντήσει ευθέως, και με δεδομένο ότι ήδη έχουν κλείσει τα Εκκλησιαστικά Σχολεία Κορίνθου, Κιλκίς, Βόλου και Χίου, εάν σκοπός του είναι το πλήρες κλείσιμο αυτών των Σχολείων και η απαξίωση της Εκκλησιαστικής εκπαιδεύσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών