Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

86% των Ελλήνων συμφωνούν με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μεταναστευτικό

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση διενεργήθη από το Pew Research Center σχετικά με τις σκέψεις που κυριαρχούν στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

Το αποτέλεσμα της έρευνας στην Ελλάδα προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στους κυβερνώντες, φανερά ή κρυφά, την Χώρα, αφού έδωσαν το ξεκάθαρο μήνυμα της μη ανοχής, από τους Έλληνες, της πολυπολιτισμικής προπαγάνδας που του διοχετεύουν κρουνηδόν τα  κανάλια των εργολάβων.  Σύμφωνα με την έρευνα, που απηχεί την κοινωνική πραγματικότητα...
που ο καθείς βλέπει στον περίγυρο του, το 86% των Ελλήνων θέλει «λιγότερους μετανάστες στη χώρα».

Όπερ μεθερμηνευόμενο, το 86% των Ελλήνων ταυτίζεται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μεταναστευτικό, αφού όλα τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» τάσσονται, ανοιχτά ή κρυφά, υπέρ της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών στην χώρα. Είτε μιλήσουμε για τον Πάνο Καμμένο που ως βουλευτής της ΝΔ, τασσόταν υπέρ της μετανάστευσης, σιωπώντας υπόπτως έναντι των Ελλήνων πολιτών, είτε μιλήσουμε για τον Τσίπρα και την αριστερά, όλα τα κόμματα εμπράκτως στηρίζουν την επιδείνωση της κατάστασης που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες.

Μπορεί, προεκλογικά, τα αποκόμματα να αποκρύπτουν ή να αλλάζουν τις θέσεις τους για το μεταναστευτικό, όμως οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί την αλήθεια και θα τους δώσουν την πρέπουσα απάντηση στις κάλπες!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Λογικό ειναι αγαπητέ.
    1) Κρατάνε τον Στρατό δεμένο και δεν το αφήνουν να προστατεψει τα σύνορα μας με το το τρόπο που πρέπει και ξέρει.
    2) Αφού τους αφήσουν να περάσουν τους συλαμβάνουν και τους δίνουν ένα χαρτι προκειμένου μόνοι τους να φύγουν απο την χωρα.
    3) Οσοι επιχειρούν να φύγουν τους ζητάνε λεφτα για την έξοδο τους από την χώρα εμποδίζοντας τους στην κυριολεξία να φύγουν.
    4) Και όταν μαζευτούν πολλοί τότα θα μας μιλήσουν για ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί και επομένω στο λάου-λάου θα επιχειρήσουν να μας πείσουν ότι όλι αυτοί οι απρόσκλητοι θα πρέπει να μείνουν σαν μόνιμοι κάτοικοι.
    5) Οταν οι Έλληνες μεταναστευουν οι χώρες υποδοχής κρατάνε αυτούς που θέλουν και γνωρίζουν κάτι σχετικό και παραγωγικο ώστε να είναι ωφέλιμοι στην χωρα που πάνε. Εμείς εδώ μαζεύουμε αμόρφωτους και εγκληματίες χωρίς καμία διαδικασία επιλογής. Ακόμη και όταν σκοτώνουν Έλληνες εμείς τους κρατάμε.
    6) Δεν μας ρώτησαν ποτέ εάν τους θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών