Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

Καμίνης σε παροξυσμό ομολογεί..."Η Χρυσή Αυγή είναι στο δεύτερο γύρο της Αθήνας... Πρέπει να πάμε όλοι εναντίον τους"

Η ομολογία του καθεστώτος, μέσω του "Πρώτου Θέματος", για το μελλοντικό.... "ατύχημα" που πρόκειται να συμβεί στο Δήμο Αθηναίων με τη Χρυσή Αυγή ήρθε να επιβεβαιωθεί με τον πιο επίσημο τρόπο από τα χείλη του.... νυν Δημάρχου, λαθρο-Καμίνη σε πρόσφατη παρουσία του στη ΝΕΤ.

Ερωτηθείς λοιπόν για το ενδεχόμενο να πάει στο δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγή, με μια αλαζονική αποστροφή του λόγου του, δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις οποινδήποτε έχει αντίπαλο ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντώντας εμμέσως και στο ερώτημα "ποιός είναι ο πραγματικός αντίπαλος του συστήματος".

Δείτε το βίντεο...


Στο ίδιο μήκος κύματος και η συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM όπου δήλωσε στον ίδιο τόνο σχετικά με την πιθανότητα να είναι η Χρυσή Αυγή στο δεύτερο γύρο της Αθήνας, που θα είχε και τον ανάλογο αντίκτυπο σε όλο το πολιτικό στερέωμα..
«Πιστεύω ότι θα ήταν πλήγμα μεγάλο, όμως, όχι για τον Δήμο, αλλά για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα. Είναι πάρα πολύ κρίσιμο να μην μπει η Χρυσή Αυγή στον β’ γύρο» τόνισε ο Γιώργος Καμίνης και προσέθεσε: «Εάν ω μη γένοιτο, που δεν το πιστεύω ότι θα συμβεί, γίνει αυτό, έχω δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι κάθε δημοκράτης υποψήφιος, όποιος και αν ήταν ο άλλος υποψήφιος, θα τον ψήφιζε. Περιμένω και από τους άλλους να συμβεί το ίδιο»



Υ.Γ.
Η Χρυσή Αυγή θα μπει ΠΡΩΤΗ στο δεύτερο και τη δεύτερη Κυριακή θα ισοπεδώσει όποιον υποψήφιο έχει απέναντί της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών