Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Ακατάλληλο
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Μία μόλις εβδομάδα πριν τις κρισιμότατες εκλογές, όχι μόνο για την παραπαίουσα και κομματικοκρατούμενη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για την εκπροσώπηση της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας στο ευρωκοινοβούλιο, παρακολουθήσαμε ακόμη ένα τηλεοπτικό έμεσμα από τη συχνότητα που πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός.
Το σιχαμερό τηλεπανηγύρι που ακούει στο όνομα EUROVISION και το οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά τη μετατροπή της μουσικής-πολιτιστικής κληρονομιάς των ευρωπαϊκών εθνών σε μία θλιβερή και αποκρουστική μάζωξη κάθε είδους ανώμαλων και διεστραμμένων νεοκουλτουριάρηδων “καλλιτεχνών” ολοκληρώθηκε χθες.
Η έκβαση του.....
“διαγωνισμού” βάση του οποίου ένα ανθρώπινο υβρίδιο (εκ της ελληνικής λέξεως ύβρις) ανακηρύχθηκε “νικητής” ή “νικήτρια”, δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη δεδομένου ότι το παρακμιακό αυτό “θέαμα” έχει ως σκοπό την τηλεαποχαύνωση και την αποδόμηση στη συνείδηση του κοινού κάθε έννοιας και αντίληψης περί πολιτισμού και τέχνης.
Παραλληλισμούς μπορούμε να επιχειρήσουμε άπειρους, συγκρίνοντας αυτά τα θλιβερά ανθρωπάκια τα οποία αναμειγνυόμενα με κάθε λογής ανώμαλους και απαίδευτους “μουσικούς παραγωγούς”, τολμούν να αυτοκαταταγούν στην ίδια κατηγορία με τους αμέτρητους και καταξιωμένους καλλιτέχνες που έχει να επιδείξει κάθε ευρωπαϊκό Έθνος.
Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός έχει αναδείξει, με επίκεντρο φυσικά την Πατρίδα μας, αμέτρητους καλλιτέχνες της μουσικής καθώς και μνημειώδη έργα, τα οποία έχουν αφήσει το στίγμα τους σε γενεές ολόκληρες, εκκολάπτοντας στις ανθρώπινες ψυχές ευγενή και ανώτερα ένστικτα.
Τα τηλεκαραγκιοζιλίκια των νεοταξιτών “παραγωγών” και των οικονομικών συμφερόντων που στηρίζουν την προβολή αυτών τηλεαποβρασμάτων, δεν είναι τίποτε άλλο από μία συστηματική προσπάθεια αποδόμησης κάθε ίχνους πολιτισμού που έχει απομείνει στους σκληρά δοκιμαζόμενους λαούς της Ευρώπης.
Εν όψει μάλιστα των επερχόμενων ευρωπαϊκών εκλογών, όπου αναμένεται σαρωτική επέλαση των Εθνικιστικών Κινημάτων, το σιωνιστικό, πλουτοκρατικό, νεοταξικό κατεστημένο που θέλει τους λαούς της Ευρώπης λοβοτομημένους, αγνώμονες, ανιστόρητους και δούλους, επιχειρεί αποπροσανατολιστικούς χειρισμούς μέσω τηλεοπτικών εμεσμάτων τύπου EUROVISION.
Είναι πολύ βολικό για την εξουσιαστική οικονομική ολιγαρχία της Ευρώπης να ασχολούνται οι αναξιοπαθούντες, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι με το ποιά τραβεστί “κέρδισε” τον τηλεδιαγωνισμό.
Κάτι σαν τις κληρώσεις δώρων δηλαδή, στα τηλεσκουπίδια της πρωϊνής ζώνης των εντόπιων καναλιών των μεγαλοεργολάβων, προκειμένου να κρατούν το λαό καθηλωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες και κατ’ επέκταση δέσμιο της προπαγάνδας τους.
Η 25η Μαΐου όμως πλησιάζει, οι εξαθλιωμένοι από την οικονομική ολιγαρχία της Ε.Ε. λαοί της Ευρώπης με εμπροσθοφυλακή (όπως πάντα) τον ελληνικό λαό, θα δώσουν το δικό τους Εθνικιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όλα αυτά τα κατευθυνόμενα τηλεοπτικά εμέσματα που προσβάλλουν βαθύτατα τις πολιτιστικές τους καταβολές, αλλά κυρίως τη νοημοσύνη τους.
Αποτελεί άλλωστε ιστορικά νομοτελειακό γεγονός η χλεύη και η λήθη για κάθε είδους πολιτισμικά σκουπίδια που έκαναν την εμφάνισή τους ανά τους αιώνες.
Η κρίσιμη ώρα για την Πατρίδα μας πλησιάζει συναγωνιστές, αυτό που καταφανέστατα απειλείται είναι ο πολιτισμός μας και οι θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες και είναι ιερό μας καθήκον η προάσπισή τους, μέσα από τις τάξεις του Κινήματός μας και τη διάδοση των ευγενών ιδεών μας.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών