Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

E00931F41F847FAF4F4497DC2B439050
Γράφει ο Αντίοχος.

Έκτακτο συνέδριο («Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τον Αντισημιτισμό») των διεθνών σιωνιστών (Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής -  AJC) και των υποτακτικών τους (Ίδρυμα Φρίντριχ Έμπερτ), έγινε προ ημερών στο Βερολίνο, προφανώς ενόψει της μεγάλης ανόδου των εθνικιστικών κινημάτων στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές: «Το φόρουμ εξέτασε σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τον αντισημιτισμό όπως την άρνηση του Ολοκαυτώματος, την ρητορική και τα εγκλήματα ρατσιστικού μίσους, τις ανησυχίες και τα προβλήματα ασφάλειας των Εβραϊκών Κοινοτήτων ανά την Ευρώπη, την άνοδο των ακροδεξιών και νεοναζιστικών κομμάτων».
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, οι.....
διεθνείς σιωνιστές και οι τσάτσοι τους, ασχολήθηκαν ιδιαιτέρως με τον ανθό του ευρωπαϊκού εθνικισμού, δηλαδή με το φαινόμενο-Χρυσή Αυγή:
«Από το υλικό του Φόρουμ αξιοσημείωτη είναι η έκδοση του Ιδρύματος Φρ. Εμπερτ, με θέμα «Ακροδεξιός Εξτρεμισμός στην Ευρώπη» (επιμ. Ραλφ Μέλτσερ, Σεμπάστιαν Σεραφίν), το οποίο περιλαμβάνει κεφάλαιο για την Ελλάδα με διεξοδική μελέτη της καθηγήτριας Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Βασιλικής Γεωργιάδου, με τίτλο «Ακροδεξιός λαϊκισμός και εξτρεμισμός: Η ταχεία άνοδος της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα της κρίσης». Στα πλαίσια των ενημερώσεων των Εβραϊκών Κοινοτήτων, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ κ. Αλμπάλας αναφέρθηκε στις εκφράσεις του αντισημιτισμού και την απειλητική εμφάνιση του νεοναζισμού στην Ελλάδα, καθώς και στις συντονισμένες προσπάθειες για την καταπολέμησή τους».
(ΥΓ): Κι όταν μιλάνε για «συντονισμένες προσπάθειες για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής», εννοούν φυσικά τους απηνείς διωγμούς από την κατοχική συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», κατόπιν οδηγιών των διεθνών σιωνιστών. Αλλά, ότι κι αν κάνουν, 23 και σήμερα μείνανε!

1 σχόλιο:

  1. Τ ι λένε οι απίστευτοι τύποι ρε μ@λάκ@!!!

    Δηλαδή οι παρεισφρίσαντες μη Ευρωπαίοι, οι οποίοι οικιοποιήθηκαν τα πάντα, μας έκλεψαν από το χρυσάφι μας μέχρι και τον φαινότυπο μας, θέλουν και τα ρέστα?
    Τα παιδόφιλα τοκογλυφικά γουρούνια τα οποία ευθύνονται για 2 Π.Π. και το ολοκαύτωμα 100.000.000 λευκών άνευ τελετουργικής περιτομής ιδιοκτητών της Ελληνικής Ευρώπης οι οποίοι μας επίσης σκλάβωσαν με δάνεια και μας μόλυναν με ισλάμ και μαύρους!
    Και δεν ξεχνάμε και τα 100.000.000 Ινδιάνων ιδιοκτητών της Αμερικής.
    Δίποδες σερβιέτες!
    Να μην ξημερώσετε ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών