Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

Η αποκαθήλωση της ψευτοδημοκρατίας τους…

Οι μέγιστοι θιασώτες της τωρινής υποτιθέμενης Δημοκρατίας, οι γνωστοί πολιτικάντηδες και μεγαλοδημοσιογράφοι, διατρανώνουν συνεχώς ότι η μέρα των εκλογώναποτελείτην πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Τη ‘’Γιορτή της Δημοκρατίας’’!
 
Ο Λαός παίρνει την τύχη της Πατρίδας του στα χέρια του και επιλέγει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει για τα επόμενα 4 χρόνια. Είναι μια μέρα που σιχαίνονται οι πολιτικάντηδες του γνωστού ‘’δημοκρατικού τόξου’’ ή αλλιώς κλεπτοκρατικού, μιας και διακυβεύεται η θέση τους, η καρέκλα τους. Ότι πολυτιμότερο έχουν σ’ αυτό τον κόσμο. Αυτό, γύρω απ’ το οποίο περιστρέφεται όλη τους η ζωή, και....
τα προνόμια που προσφέρει. Από την πρώτη μέρα που αναλαμβάνουν, κάθε τους κίνηση, μέχρι και την ημέρα των εκλογών, γίνεται για την εξασφάλιση και τη διατήρηση αυτού του αξιώματος, αυτής της καρέκλας!
 
Όλα αυτά όμως είναι γνωστά, σκοπός είναι να εξετάσουμε το κατά πόσο δημοκρατικό είναι το υπάρχον σύστημα και το ποιος τελικά αποφασίζει για το εκλογικό αποτέλεσμα.
 
Όσον αφορά τη δημοκρατικότητα του πολιτεύματος, είναι γνωστό ότι η χρήση του όρου έγκειται στο γεγονός της διεξαγωγής εκλογών και μόνον. Εκείνη τημέρα αρχίζει και τελειώνει η όλη δημοκρατικότητα αυτού του συστήματος. Το τι θα επακολουθήσει μετά την εκλογή της εκάστοτε κυβέρνησης επαφίεται στο κατά πόσο έντιμοι θα αποδειχτούν οι εκλεγμένοι βουλευτές, στο κατά πόσον και σε πιο βαθμό θα τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και στο αν θα αφουγκραστούν τον Λαό στις όποιες διαμαρτυρίες του, στα μελλοντικά νομοσχέδια, χωρίς όμως να τους δεσμεύει τίποτα. Απ’ τη πρώτη κιόλας μέρα που θα ορκιστούν και για όσο καιρό διαθέτουν τουλάχιστον 151 βουλευτές είναι παντοδύναμοι, είναι ουσιαστικά ολιγάρχες. Το μόνο που τους δυσκολεύει στο κοινοβουλευτικό τους ‘’έργο’’ δεν είναι φυσικά η αντιπολίτευση, που πέραν από ένα καταγγελτικό λόγο δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως για να εμποδίσει την ψήφιση ενός νομοσχεδίου, αλλά ηκοινή γνώμη και η δυσαρέσκεια αυτής. Αυτή η κοινή γνώμη που σε 4 το πολύ χρόνια θα τους ξανακρίνει για το έργο που επέδειξαν και είτε θα τους ανταμείψει, είτε θα τους καθαιρέσει.
 
Όλα λοιπόν γίνονται για την χειραγώγηση του Λαού, τον έλεγχο της κοινής γνώμης και την εξασφάλιση του επιθυμητού εκλογικού αποτελέσματος.
 
Όπως όλοι ξέρουμε, ο μέσος Έλληνας δεν παρακολουθεί καθημερινά το κανάλι της Βουλής ώστε να ενημερώνεται από πρώτο χέρι για τις απόψεις,τις προτάσεις και τις αντιρρήσεις των κομμάτων πάνω στα εκάστοτε νομοσχέδια. Αντιθέτως, επιλέγει να δει κάποιο απ’ τα πολλά δελτία των οκτώ και να μάθει από εκεί, περιληπτικά,τις θέσεις του καθενός. Η επιλογή αυτή αρχικά, δεν έγινε απολύτως συνειδητά από τους πολίτες. Μέχρι πριν μερικά χρόνια, η πλειοψηφία του Λαού ασχολιόταν με τα κοινά σε καθημερινή βάση και ενημερωνόταν πλήρως από διάφορες πηγές. Με την ένταξη όμως της τηλεόρασης στις ζωές μας, με την ξέφρενη άνθηση αυτής και την απόλυτηΔυτικοποίηση του ελληνικού τρόπου ζωής που ακολούθησε, πλέονέφτασε στο σημείο να θεωρείτε ‘’ξεπερασμένο’’ ή και κατακριτέο το να ασχολείται κάποιος με τα κοινά, ιδίως αν είναι και νέος. Οι μόνοι που ασχολούνται πλέον ενεργά με την πολιτική είναι οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι φοιτητές, μέσω τον κομματικών παρατάξεων που καμία σχέση όμως δεν έχουν με την πραγματική πολιτική και τα κοινά. Έτσι, σταδιακά, λόγο των ατόμων που έμειναν να ασχολούνται με την πολιτική, κατέστη στο ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας ως κάτι που αφενός δεν την αντιπροσωπεύει, μιας και οι πολιτικάντηδες άρχισαν να απευθύνονται μόνο σε αυτούς που τους ψηφίζουν και που τους ακολουθούν, και που αφετέρου δεν θεωρεί και τιμητικό ως ενασχόληση λόγο της αλόγιστης διαφθοράς που διέπει τους πολιτικάντηδες της κλεψιάς και του ρουσφετιού.

Στις εκλογές όμως ψηφίζουν όλοι. Ψηφίζουν και οι εργαζόμενοι που ενημερώνονται για τα κοινά μόνο από το καθημερινό δελτίο των οκτώ, ψηφίζουν και οι νέοι που δεν ασχολούνται καν με την πολιτική και ψηφίζουν και οι συνταξιούχοι που στην πλειοψηφία τους ασχολούνται μόνο αυτό.
 
Κοινή συνισταμένη και μέσω επιρροής σε όλες αυτές τις κοινωνικές ομάδες είναι τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση που όλοι λίγο πολύ παρακολουθούν. Κυρίαρχοι των καναλιών είναι οι δημοσιογράφοιοι οποίοι υπακούν πιστά τις οδηγίεςτων αφεντικών τους, τα οποίαέχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα με τα κόμματα, προωθώντας μια την κυβέρνηση και μια την αντιπολίτευση εάν θέλουν να ασκήσουν πίεση. Στη πολιτική για να γίνεις γνωστός από τη μια μέρα στην άλλη, για να σε δει ο κόσμος και να σε μάθει, χρειάζονται λεφτά. Χιλιάδες ευρώ που οι μεγαλοεργολάβοι που ‘’τυχαίνει’’ να είναι και μεγαλοκαναλάρχες είναι πρόθυμοι να διαθέσουν σε όσους υποψηφίους είναι διατεθειμένοι να τα δεχθούν και να γίνουν,αφού εκλεγούν με το κατάλληλο ‘’σπρώξιμο’’,υποχείρια τους. Στημένα πάνελ, συνεντεύξεις και δημοσκοπήσεις που προωθούν συγκεκριμένα άτομα ή κόμματα είναι μερικά από τα κυριότερα μέσα που χρησιμοποιούν. Είναι γνωστή η αποκάλυψη που έκανε μεγάλος δημοσιογράφος για ένα βιβλίο που του έδειξε ο εθνικός μας εργολάβος στο γραφείο του και που μέσα σε αυτό υπήρχαν οι υπογραφές τουλάχιστον 200 βουλευτών δίπλα από το χρηματικό ποσό που είχαν λάβει. Και η χαρακτηριστική φράση του εργολάβου προς τον δημοσιογράφο ‘’εδώ τους έχω όλους’’ ή αλλιώς από εδώ τους ‘’κρατάω’’.
 
Τα πάντα ελέγχονται από το χρήμα και όποιος διαθέτει το περισσότερο είναι και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Ο χαμένος είναι πάντα ο Λαός που συνεχίζει να παρακολουθεί αυτή τη φαρσοκωμωδία.
 
Η Δημοκρατία των λίγων και των εκλεκτών του χρήματος, με τα ‘’δημοκρατικά τόξα’’ και πάνελπου καλούν τους πάντες εκτός από όποιον τους πάει κόντρα. Όποιον δεν μπορούν να ελέγξουν και να του φέρουν ουσιώδη αντίλογο με επιχειρήματα, τον αποκλείουν ετσιθελικά. Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο είναι διακοσμητικό μιας και ο πρόεδρος αυτού εκλέγεται ύστερα από εισήγηση του προέδρου της Βουλής και γνωρίζει ότι αν πάει κόντρα στο κατεστημένο θα χάσει τη θέση του. Έτσι μπορούν να βγαίνουν ανενόχλητοι οι διάφοροι μεγαλοδημοσιογράφοι και με ύφος χιλίων καρδιναλίων να δηλώνουν ότι δεν δέχονται να καλούν στα κανάλια τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής περιφρονώντας τον υποτιθέμενο νόμο, που λέει ότι κάθε κόμμα δικαιούται αντίστοιχο χρόνο προβολής με το εκλογικό του ποσοστό, αλλά και το Λαό που θέλησε να μας εκλέξει ως αντιπροσώπους του. Άλλωστε ολόκληρος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ βγήκε και δήλωσε ότι δεν θα εκτελεί το καθήκον του να έρχεται στη Βουλή και να απαντάει στις επίκαιρες ερωτήσεις μας, ο Πρετεντέρης θα κολλήσει ;

Έχουμε λοιπόν μια δημοκρατία και διεφθαρμένη αλλά και κουτσουρεμένη.
 
Τι επιλογή θα κάνει στις εκλογές ο μέσος πολίτης όταν βλέπει στα κανάλια του ίδιους και τους ίδιους χωρίς να ακούει την αντίθετη άποψη; Με τους εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου, του τρίτου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις κατά σειρά κόμματος, αποκλεισμένους και φιμωμένους; Με τους έγκλειστους βουλευτές μας να στερούνται παράνοματο δικαίωμα του λόγου και της ψήφου ακόμα και επιστολικά;Με τις ομιλίες μας στη Βουλή να μην προβάλλονται ποτέ, εκτός αν υπάρξει κάποιο ‘’θερμό’’ επεισόδιο;Με τον καθημερινό βομβαρδισμό από προπαγανδιστικά μοντάζ, κατ’ ευθείαν από τα υπόγεια του Μαχίμου και με συνεχείς χαλκευμένες δημοσκοπήσεις;Με προεκλογικές εκπομπές που παρουσιάζουν τους υποψηφίους, μόνο του λεγομένου ‘’δημοκρατικού τόξου’’,αγνοώντας τους Χρυσαυγίτες σαν να μην υπάρχουν και όταν αποφασίζουν να αναφερθούν σε κάποιον, φροντίζουν να μπερδεύουν τον κόσμο σχετικά με την Ελληνική Αυγή, που είναι για της αυτοδιοικητικές και τη Χρυσή Αυγή που είναι για Εθνικές και Ευρωεκλογές, σα να μην ξέρουν ότι απαγορεύεται δια νόμου η συμμετοχή με το ίδιο όνομα και στις  δυο εκλογικές διαδικασίες;
 
Η Δημοκρατία των καναλαρχών και των μεγαλοεργολάβων. Η Δημοκρατία που ευαγγελίζεται την ισότητα αλλά δεν έχει τίποτα το ίσο και το δίκαιο όταν πρόκειται για την προβολή των υποψήφιων εκπροσώπων της.
 
Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές βλέπουμε τη Χρυσή Αυγή να εξαφανίζεται όχι μόνο από τα πάνελ, που δεν ήταν ποτέ καλεσμένη, αλλά και από της απλές αναφορές ή τις ανακοινώσεις των υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών και Ευρωβουλευτών. Είναι σα να μην υπάρχουμε, σα να μην συμμετέχουμε στη εκλογές. Υπάρχουμε όμως, εκεί που μετράει, στους δρόμους, στις πλατείες και το κυριότερο στις καρδιές του ελληνικού Λαού. Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων και όλοι ξέρουμε πως αν μια μέρα έκλειναν ως δια μαγείας όλες οι τηλεοράσεις, οι μόνοι που θα γνώριζε και θα εκτιμούσε ο Λαός, θα ήμασταν εμείς!
 
Βιώνουμε καθημερινά την αποκαθήλωση της Δημοκρατίας. Το ξεγύμνωμα της φαυλοκρατίας τους. Αυτό το σύστημα που θέλουμε να αλλάξουμε και να γκρεμίσουμε συθέμελα.
 
Η Χρυσή Αυγή καλεί και παρακινεί καθημερινά τους πολίτες να σηκωθούν απ’ τον καναπέ, να σπάσουν τα ψυχολογικά δεσμά που τους έχουν περάσειτα ΜΜΕ κα να γίνουν ξανά ενεργοί πολίτες. Να βγουν στο δρόμο και να διεκδικήσουν στο πλευρό μας τα δίκια τους και τα δίκαια του ελληνισμού. Θέλουμε οι συμπατριώτες μας να έρθουν στο πλευρό μας και να γίνουν Συναγωνιστές.Να ακολουθήσουν το παράδειγμα που δίνουμε για μια νέα μορφή πολιτικής χωρίς φρούδες ελπίδες και ρουσφέτια, χωρίς χρηματοδοτούμενος υποψηφίους παρά έντιμους με καθαρά χέρια, που γίνονται γνωστοίμέσα από το κοινωνικό τους έργο και που δεν στοχεύουν σε πολιτικές καριέρες αλλά στη ριζική αλλαγή του κατεστημένου και στη Εθνική αναγέννηση της Πατρίδος μας.
 
Θέλουμε να ενώσουμε και πάλι όλους του Έλληνες κάτω από την κοινή μας αγάπη για την Πατρίδα και να πετύχουμε την ανασύσταση του μεγάλου Έθνους των Ελλήνων, του Έθνους των ‘’ομοίων’’ και των Άριστων , καθώς και την επαναφορά της Αξιοκρατίας, της Τιμής, του Ήθους και της Πίστης.
 
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών