Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΩΣ… ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!

4_473_355
Ένα πρωτόγνωρο γεγονός έλαβε χώρα χθες στο Σύνταγμα, κατά την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ:

«Την ώρα που η πορεία του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά έφθανε στη Βουλή, ένα γκρουπ Κινέζων τουριστών επισκεπτόταν την πλατεία Συντάγματος. Και φυσικά αντιμετώπισαν τους διαδηλωτές σαν… αξιοθέατο. Φωτογραφικές μηχανές, κινητά και tablets πήραν «φωτιά», αφού οι Κινέζοι προσπάθησαν να απαθανατίσουν το «περίεργο» για εκείνους θέαμα. Γεμάτες χαμόγελα απορίας και θαυμασμού, κυρίως οι ....
γυναίκες του γκρουπ, απαθανάτισαν την πορεία, πόζαραν μπροστά από τα πανό των διαδηλωτών όλο χαμόγελα, ενώ κάποιες από αυτές αναμείχθηκαν με τους διαδηλωτές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αντιμετωπίζοντάς τους πραγματικά σαν αξιοθέατο.  Μάλιστα, κάποιοι Κινέζοι σήκωσαν και τις γροθιές τους, όπως έκαναν οι διαδηλωτές, ενώ την ώρα που η κεφαλή της πορείας περνούσε ακριβώς έξω από τη Βουλή, όλοι μαζί στήθηκαν για την «οικογενειακή» φωτογραφία, με φόντο τη «θάλασσα» από τις κόκκινες σημαίες».
Μέχρι και στην (τυπικά…) «κομμουνιστική» Κίνα, οι κομμουνιστές θεωρούνται… αξιοθέατο. Ιδού, λοιπόν, η μοναδική ίσως χρησιμότητα των κουκουέδων για τον τόπο: να διαφημιστούν διεθνώς ως… τουριστική ατραξιόν και να ’ρχονται τα τουριστάκια από τα πέρατα της γης να μας ακουμπάνε τα ωραία τους λεφτά, για να χαζέψουν τα τελευταία σταλινικά υπολείμματα σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών