Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

Καθεστωτικά μέσα: "Τα ποσοστά του Καμίνη κατρακυλούν και ο Σπηλιωτόπουλος κάνει συνεχείς συσκέψεις με τα λεξοτανίλ δίπλα του..."

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πλούσια σε παραπολιτικά σχόλια σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και ως γνωστόν τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει η εκλογική μάχη του Δήμου Αθηναίων, καθώς αφορά τη Διοίκηση της Πρωτεύουσας της Χώρας που από ότι φαίνεται προκαλεί.... εφιάλτες στο καθεστώς.

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να αναφέρουν τον Καμίνη ως "πρώτο φαβορί" για την πρωτιά, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, με τον Σπηλιωτόπουλο να τον ακολουθεί κατά πόδας, η αλήθεια όμως από ότι φαίνεται απέχει αρκετά αν κρίνουμε από τις πληροφορίες των παραπολιτικών στηλών των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Διαβάζουμε σχετικά με τον καμίνη στο kalpes14.gr - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
"Οι πολιτικοί του αντίπαλοι μιλούν για διαπλεκόμενα συμφέροντα και μηχανορραφίες, που θα λάβουν τέλος την ημέρα των εκλογών. Τα ποσοστά του, πάντως, πέφτουν κατακόρυφα..."

Στο ίδιο site διαβάσαμε επίσης για τις συνεχείς συσκέψεις μεταξύ Άρη - συμβούλων του και Μαξίμου καθώς διακρίνονται.... σύννεφα στον ορίζοντα και θα βρέξει πολλή..."μαυρίλα" στις εκλογές αν διαβάσουμε προσεκτικά την "Πανδώρα" του ΒΗΜΑτος:

«Τα μάθατε τα νέα; Τα νεύρα του κουρέλια!
Κύριε διευθυντά.
Αφού η υπόθεση «δήμος της Αθήνας» τον πειράζει, γιατί κατεβαίνει στις εκλογές;
Ο λόγος για.......
τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος χθες εμφανίστηκε στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Mega για να τσακωθεί μόνος του.
Φωνακλάς, ερειστικός, απότομος και νευρικός, όπως και στις άλλες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, απέδειξε πως ακόμη και αν η Αθήνα είναι η γυναίκα που έχει ερωτευθεί πιο πολύ, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, είναι και μια γυναίκα που του σπάει τα νεύρα! (Να μην αναφερθώ και στο σμπαραλιασμένο νευρικό σύστημα ημών των τηλεθεατών που ξεκινήσαμε τη μέρα μας με τις εντάσεις του Σπηλιωτόπουλου.)

Μετά εκνευρισμού».

Τα νεύρα του Αρούλη "κουρέλια" και τα ποσοστά του Καμίνη.... δράμα!

Ο λόγος;
Θέλει και ερώτημα;
17 και σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών