Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

Νέο χαστούκι στο καθεστώς από τον Συνταγματολόγο, Νικολόπουλο, υποψήφιο για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου και εκλογών η Χρυσή Αυγή... Ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον" - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνταγματολόγος Η. Νικολόπουλος, που κλήθηκε να... απολογηθεί γιατί υποστήριξε το.. αυτονόητο και αυτό που ορίζει το Σύνταγμα σχετικά με την πιθανότητα να τεθεί εκτός νόμου και εκτός εκλογών η Χρυσή Αυγή (δείτε ΕΔΩ σχετικά).

Απέναντι σε δημοσιογράφους και πολιτικούς, που πιο πολύ φάνταζαν ιεροεξεταστές που εξέταζαν έναν κατηγορούμενο για κάποιο ειδεχθές έγκλημα, ο Η. Νικολόπουλος υποστήριξε ξανά ότι έλεγε τόσο καιρό..

"Δεν υπάρχει τρόπος και δεν προβλέπεται κανένας τρόπος και μέσο, ούτε τώρα, ούτε και μελλοντικά να τεθεί εκτός νόμου και εκλογών κόμμα. Το γράφει και ο κ. Βενιζέλος, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο βιβλίο του. Ρωτήστε τον ίδιο....." και συμπλήρωσε.."Η δημοκρατία δεν απαγορεύει ιδεολογίες. Τις αντιμάχεται πολιτικά."

Απέναντι στα ατράνταχτα νομικά και επιστημονικά επιχειρήματα οι τραγελαφικοί σαλτιμπάγκοι του καθεστώτος έκαναν την εξής ΓΕΛΟΙΑ ερώτηση στον καθηγητή.
"Σας ρωτάμε τη γνώμη σας ως πολιτικό και όχι ως επιστήμονα - καθηγητή", για να εισπράξουν ακόμη μια αποστομωτική απάντηση:
"Παραμένει η ίδια. Τι με ρωτάτε δηλαδή;"

Δείτε το βίντεο με την πανωλεθρία που υπέστησαν οι οσφυοκάμπτες του συστήματος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών