Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 01, 2014

Makeleio.gr: "Ο Αντώνης Αντωνιάδης συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Σαμαρά και “Παναθηναϊκάκια”"


Makeleio.gr: Ο Αντώνης Αντωνιάδης συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Σαμαρά και “Παναθηναϊκάκια”

Αναδημοσιεύουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του makeleio.gr:
Εμφανίζεται ως ο καλός “Σαμαρείτης” του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πράγματι. Έχει προσφέρει. Και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως παλαίμαχος εκπροσωπώντας τον ΠΣΑΠ δίνοντας φιλοδωρήματα και βοήθειες σε αθλητές που δεν είχαν να φάνε. Μέχρι εδώ καλά. Μεγάλος θρύλος του ποδοσφαίρου ο Αντώνης ΑντωνιάδηςΌταν όμως η πολιτική μπερδεύεται με το ποδόσφαιρο, τότε τα πράγματα αλλάζουν, σκοτεινιάζουν και μερικές φορές μπερδεύονται με τον χειρότερο τρόπο.
Στον κ. Αντώνη Αντωνιάδη, έχουμε να κάνουμε μερικές σημαντικές ερωτήσεις αφού σε μια τέτοια εποχή που τα στόματα ανοίγουν και θα ανοίξουν κι άλλο (όλα τα στόματα, πιστέψτε μας) όλα θα βγουν στη φόρα. Και ξέρουμε ότι ο “Ψηλός” του ποδοσφαίρου, πάντα μιλούσε χωρίς περιστροφές:
1) Ο Αντώνης Σαμαράς είναι επιστήθιος φίλος του. Ελπίζουμε να......
μη το αρνείται και να μην το αρνηθεί όταν θα φύγει νύχτα από την Ελλάδα ο σημερινός εφήμερος πρωθυπουργός. Τόσο φίλος του, για να βλέπει κατ’ ιδίαν και κατ’ εντολήν του τις “μαύρες” μέρες του 2002-2004, την εποχή δηλαδή που η ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά είχε φτάσει στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, τον φυγόδικο, φυγόποινο και καταζητούμενο βαρόνο της Siemens, Xρήστο Καραβέλα σε καφέ του Νέου Ψυχικού; Να του θυμίσουμε;
Στους πάλαι ποτέ “Διόσκουρους”ο Αντωνιάδης έβλεπε τον καταζητούμενο; Και τι του ζητούσε; Βοήθειες; Τι βοήθειες; Για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα ή για τον ΠΣΑΠ; Πήρες δηλαδή Αντωνιάδη “χορηγίες” από τη Μίζενς για τον ΠΣΑΠ; Τις δήλωσες; Ή ζητούσες χορηγίες για άλλα “ιδρύματα;”. Θα μας θυμήσεις για ποια;
2) Ο σημερινός εισαγγελέας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο έτερος “Παναθηναϊκάκιας”, είναι φίλος σου; Τόσο φίλος σου για να τον συστήσεις εκείνη την εποχή, με τον σημερινό πρωθυπουργό; Κάνουμε λάθος κύριε Αντωνιάδη; Γιατί τον σύστησες; Σε τι βάθος χρόνου μετριέται η γνωριμία; Και μέχρι πότε; Επεκτείνεται και σε κοινωνικές εκδηλώσεις; Γιατί ο σημερινός έντιμος Εισαγγελέας Εφετών, πριν από μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει ότι “τον πρωθυπουργό δεν τον ξέρει και δεν τον έχει συναντήσει ποτέ”.
Είστε σίγουροι όλοι σας; Γιατί το δικό μας ρεπορτάζ άλλα λέει και δείχνει. Αναμένουμε διαψεύσεις…

2 σχόλια:

  1. Μπορείς να κάνεις προκοπή με Παναθηναϊκούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με Σαμαράδες Πάγκαλους Παπανδρέου Νικήτες Κακλαμάνηδες μπορείς.
      Αντε να ψηφίσεις Μώρ(Ο)αλή & Κάτμαν & άσε τους Παναθηναικούς.
      Ηλίας Κασιδιάρης. ΠΑΟ σε όλα του.-

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών