Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Κατηγορούμενοι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αναβάλλεται για μετά τις εκλογές (!) η συζήτηση στην βουλή για το βίντεο Μπαλτάκου

Όπως όλοι γνωρίζετε κλήθηκαν για να απολογηθούν κατηγορούμενοι για διεύθυνση «εγκληματικής οργανώσεως» ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και τα τελευταία προσχήματα έπεσαν, οι μάσκες έπεσαν. Κατά παράβασιν του Συντάγματος ένα ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μετατρέπεται, με τις ευλογίες της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου, σε «εγκληματική οργάνωση» χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατηγορούνται μόνο και μόνο επειδή.....
είναι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χωρίς να υπάρχει έστω και το παραμικρό στοιχείο στην ογκώδη δικογραφία ότι ενέχονται στην οποιαδήποτε παραβατική πράξη. Όλα αυτά με βάση ένα «πόρισμα», σύμφωνα με το οποίο ακόμη και όσοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση, θα μπορούσαν να θεωρηθούν μέλη… «εγκληματικής οργανώσεως»! Η απάνθρωπη και τυραννική λογική της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ εφαρμόζεται πλήρως σε ένα καθεστώς, το οποίο υποτίθεται ότι είναι… «δημοκρατικό»! Όλα αυτά μάλιστα συμβαίνουν σε περίοδο προεκλογική και ενώ έχει προηγηθεί η δημοσιοποίηση ενός ΒΙΝΤΕΟ, στο οποίο ακούγονται συνταρακτικά πράγματα εις βάρος της κυβερνήσεως, αλλά και προσώπων με ανώτατη θέση στην δικαιοσύνη. Ένα βίντεο, το περιεχόμενο του οποίου όχι μόνο δεν ερευνά η δικαιοσύνη, αλλά αντίθετα προέβη σε πρωτοφανή εντολή απαγορεύσεως, σε εντολή ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ. Εάν υπήρχε έστω και η ελάχιστη αμφιβολία ότι η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ, η απαγγελία κατηγορίας σε όλους τους βουλευτές της, μόνο και μόνο επειδή είναι βουλευτές της, διαλύει πάσαν αμφιβολία. Νομίζουν, όμως, ότι έτσι θα «τελειώσουν», όπως είπε και ο ίδιος ο Σαμαράς, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών; Πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν ότι κάνουν λάθος.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ» ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
Αυτό πιστεύουν και γρήγορα στις 18 και 25 Μαΐου θα διαψευσθούν. Αρκεί να αναφέρω ότι μέσα σε αυτό το κλίμα του πολιτικού ζόφου, της πολιτικής τρομοκρατίας και των διώξεων, η Χρυσή Αυγή αντί να «τελειώσει», όπως πίστευαν ότι θα συμβεί, κατόρθωσε να ανοίξει νέα γραφεία, να ευρίσκεται σε πλήρη πολιτική δράση, να οργανώνει μεγάλες μαζικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Κατόρθωσε να σχηματίσει συνδυασμούς όχι μόνον για τις ευρωεκλογές, αλλά και για τις περιφερειακές και τις δημοτικές στους μεγαλύτερους δήμους της Χώρας. Δεν αποδείχθηκε ικανή η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ να λυγίσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή της Πατρίδας. Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, από τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο και τα νησιά. Παντού Χρυσή Αυγή με όνομα και υπογραφή, χιλιάδες μέλη της «εγκληματικής οργανώσεως», σύμφωνα με το πόρισμα, το οποίο θέλει εγκληματίες ΟΛΟΥΣ τους Χρυσαυγίτες, σύμφωνα με ένα πόρισμα σε μία υποτίθεται «δημοκρατική» χώρα, το οποίο για πρώτη φορά εισάγει ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΝΩΜΗΣ και μετατρέπει την Ελλάδα σε μια πολιτική ζούγκλα, όπου οι κατέχοντες ΠΑΡΑΝΟΜΑ διώκουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Θλιβερό και σημαντικό ότι όλα αυτά  τα τερατώδη γίνονται χωρίς καμία διαμαρτυρία από όλους αυτούς, οι οποίοι για δεκαετίες ολόκληρες παρίσταναν τους προστάτες των πολιτικών δικαιωμάτων. Τους φτάνει το γεγονός ότι όλες αυτές οι ξεκάθαρα αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις γίνονται κατά των Εθνικιστών και έτσι σιωπούν. Η «ευαισθησία» τους περί πολιτικών δικαιωμάτων, ελεύθερου φρονήματος και δημοκρατίας τελειώνει εκεί όπου αρχίζει η χολερική τους εμπάθεια ενάντια σε καθετί Εθνικό, πατριωτικό, ασυμβίβαστα ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβερά ορφανά του Μαρξ και του πατερούλη τους Στάλιν.
ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.  
Η σιωπή, όμως, δεν περιορίζεται μόνον στους επαγγελματίες υπερασπιστές των πολιτικών δικαιωμάτων της αριστεράς. Επεκτείνεται, και μάλιστα κατά τρόπον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, και σε όλα σχεδόν τα κανάλια και τις φυλλάδες του καθεστώτος. Απόλυτα φυσικό για εμάς, αφού η λεγόμενη 4η εξουσία, ο Τύπος, στην πραγματικότητα σε αυτό το σάπιο «βασίλειο της Δανιμαρκίας», σε αυτήν την χώρα της διαφθοράς, της διαπλοκής και της μίζας, στην πραγματικότητα είναι η 1η και η κυρίαρχη εξουσία, η οποία κουνά σαν μαριονέττες τους δήθεν εκπροσώπους του λαού, τους πολιτικούς αυτού του ένοχου και διεφθαρμένου καθεστώτος. Κανάλια και φυλλάδες επί επτά ολόκληρους μήνες σε καθημερινή βάση κτυπούν αλύπητα με λάσπη, ψευδολογίες  και συκοφαντίες την Χρυσή Αυγή. Μας κατηγορούν χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα να απαντήσουμε, μας καταδικάζουν χωρίς να μας δικάσουν και όσο για το περίφημο ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ κάθε κατηγορούμενου το έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Τηλεοπτικοί σταθμοί και εφημερίδες κατ’ εντολήν της πολιτικής εξουσίας, εντολή την οποία οι πολιτικοί έλαβαν από τα αφεντικά των ΜΜΕ, όλοι μαζί σε απόλυτη συμφωνία στήνουν τηλεδίκες με φιμωμένους κυριολεκτικά τους κατηγορούμενους. Σε αυτήν την «δημοκρατία» πιστεύουν, στην «δημοκρατία» ενός θλιβερού μονολόγου, που θυμίζει τις δίκες της Μόσχας επί των ημερών του «πατερούλη» τους Στάλιν.
Γεμάτοι χολερικό μίσος και εμπάθεια επιτίθενται σε κάθε ευκαιρία στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας διαρκώς ψεύδη, χρησιμοποιώντας κάθε είδους τερατολογία. Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο και να έχουν αποκλείσει από τα ΜΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ την  Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα, το οποίο εξέλεξε 18 βουλευτές, την ίδια στιγμή που προβάλλουν τον κάθε ανύπαρκτο. Όλα αυτά κατά παράβασιν του νόμου, που κάποιοι τον κατάντησαν Πόντιο Πιλάτο.
ΓΙΑ ΜΕΤΑ… ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Ζούμε ημέρες τραγικές. Την Χώρα εξουσιάζουν, εκτελώντας πλήρως τις εντολές της ξενοκρατίας και των ενταύθα διεφθαρμένων πλουτοκρατών, δύο πρόσωπα πολιτικά, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, με κοινά χαρακτηριστικά την βουλιμία τους για εξουσία και την αποτυχία. Δύο πρόσωπα, τα οποία προκειμένου να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στην εξουσία, δεν διστάζουν να προχωρήσουν σε κάθε είδους πολιτική απάτη, σε κάθε είδους παρανομία. Ζούμε ημέρες τυραννίας και όσοι νομίζουν ότι οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τους θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, θα διαπιστώσουν στο μέλλον ότι έκαναν λάθος.
Ευρίσκομαι, από την 28η Σεπτεμβρίου 2013, ΑΘΩΟΣ χωρίς κανένα στοιχείο να με συνδέει στην οποιαδήποτε παράνομη πράξη, στην φυλακή, όντας βουλευτής και επικεφαλής Πολιτικού Κόμματος. Στις 2 Απριλίου του 2014 παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο τηλεοπτικό υλικό (βίντεο Μπαλτάκου), στο οποίο απεκαλύπτετο η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ κατά της Χρυσής Αυγής. Η δικαιοσύνη όχι ΜΟΝΟΝ δεν ασχολήθηκε με την ουσία των καταγγελλομένων, αλλά επέβαλε και ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, όπως ανέφερα και παραπάνω. Από πλευράς πολιτικής τι έγινε; Η κυβέρνηση αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, την συζήτηση στην βουλή για το βίντεο. Στην αρχή την ανέβαλε για μετά τις εορτές και τώρα για μετά τις… εκλογές!!! Ποιος φοβάται την Αλήθεια; Μα ποιοι άλλοι από τους ΕΝΟΧΟΥΣ. Ό,τι και να κάνουν, όμως, η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΙΣΤΟΡΙΑ εκδικείται και η ώρα αυτή δεν αργεί.
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

1 σχόλιο:

  1. Μυστικό με δύο Άτομα δεν υπάρχει.
    Στην ιστορία αυτή έχουν εμπλακεί πολλοί από όσο γνωρίζουμε, Μπαλτάκος Σαμαράς Αθανασίου Δένδιας (Θεούσα) Κουτζαμάνη Κλάπα Παναθηναικάκιας.
    Σιγά Σιγά τα λένε μόνοι τους ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών